slm arkadaşlar tf ve 9400 seri cihazlar neden *** girilmesine ragmen d+ları acmıyor anlamadım bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz selmlar
slm arkadaşlar tf ve 9400 seri cihazlar neden *** girilmesine ragmen d+ları acmıyor anlamadım bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz selmlar
Arkadaşım D+ pakewti ASTRA 19.2 ve HİSPASAT uydusunda bulunan taugulia kanallarının bulunduğu pakettir. şifreleri günlük olarak değiştimektedir. kanl içerikleri sinama -çizgi sinema ve +18 yaş yayınlarını içeriyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
gm 6400 vcı kullanıyoruım ve d+ ları sorunsuz izliyorum.
keyler çok sık değişiyor 1 harf veya rakam yanlış girsen açmıyor 9400 vcı da sorun yok
yav çok enteresan 004101 giriyonuz dimi keyleri ben öyle yapıyomda?
arkadaşım cihazında extra modül varmı mesala bende x-dream modül var.bu durumda çakışma yapabiliyor.eğer varsa ortak arabirimden kartın editine şifreleri gir 4001 hanesine problem kalmaz.yardımım olursa ne ala
slm yav bu bahsini ettiğim cihaz benim için değildi kaçtane yükledim sayısını unutum artık dünden beri böyle bir sorun oldu ukalalık gibi olmasın ama bu işi bildiğimi sanıyorum yani işe uzak biri değilim çakışma makışma olayını biliyorum ve "10 yıldır bu işi yapıyorum neyse ilgine çok teşekkür ederim yarın dükkanda bidaha bakarız vardır atladığım birşey selamlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri