Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/20 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
194 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 11000-20000-30000 Serisi 15-08-2007 TPS yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yarına kadar konu 1000 sayfa olur herhalde yani bu cihazı
    o kadar çok satık ki maduru çok inşallah sayın yöneticimin dediği gibi yarım da
    olsa devamı gelir selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yarına kadar konu 1000 sayfa olur herhalde yani bu cihazı
    o kadar çok satık ki maduru çok inşallah sayın yöneticimin dediği gibi yarım da
    olsa devamı gelir selamlar
    Evet bizde zamanında cok kişiye arkadaşımıza cevremize tavsiye ettik bu cihazı.inşallah olumlu sonuclar olacak bundan sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart d + astra dakiyayınlar

ben astra tekila kanalların şifrelerini girdim actı benim cihaz 11400 cım duyurulur iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmet pir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben astra tekila kanalların şifrelerini girdim actı benim cihaz 11400 cım duyurulur iyi seyirler
    Entresan ben tpsleri denedim d+ denemedim aslında .acıldıysa sorun yok ozaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar 1 sorum olacak cihazım 30700 mx 4.4.2006 tarihli yazılım yazıyor bunu mu yükleyeceğim yoksa 30700 CI yazan yazılımı mı yükleyeceğim? bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmet pir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    08 08 yazılımından bahsediyon dimi zalim ustamız test etmeden
    d+ lar açmaz demezdi yani bugün verilen yazılımı mı atın yarın dükkanda bende bi test ediyim evde yok jüpitek serisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elmest007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar 1 sorum olacak cihazım 30700 mx 4.4.2006 tarihli yazılım yazıyor bunu mu yükleyeceğim yoksa 30700 CI yazan yazılımı mı yükleyeceğim? bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
    30700mx yazanı indir ve yükle 30700cı olmaz biraz beklemen gerek zalim usta verir yarın onada sanırım
    Konu f47xfenerli tarafından (09-08-2007 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar TPS'lerin autosu çöktümü, yoksa benim GM 11400 cim mi açmıyor? Her türlü denedim TPS'ler açılmadı. Açılan arkadaşlar bilgi verirse menmun olurum.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler , goldmaster geç de olsa tps autolu yazılımları vermiştir

Sayfa 3/20 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri