Teşekkur: 0
ustalarım kusuruma bakmayın ama konumuzlada alakası varmı yokmu bilmiyorum cahillik deyin gitsin ama merakımı yenemiyorum da ondan sormak istedim acaba 11400 sky modülü var 7400 var ama onlara atılacak daha yazılım çıkmadımı diyecektim tamam strem menülü olanı var ama belki bir umut varmı kendi yazılımları varmı veya çıkacakmı gerçekten kusuruma bakmayın.şimdiden teşekkürler
saolasın Kosavalı kardeş
eksik buluyor gibi olmasın ama yazılımdan sonra kanal listesinin olduğu bölüme gelindiğinde eskiden sinyal göstergesi çalışıyordu.şimdi çalışmamaktadır.malum uzun süredir yazılım çıkmadığı için bu seri cihazı(20200fta) ayar cihazı olarak kullanıyordum.şimdi sinyal desibelini göremiyorum. benim açımdan kötü oldu geri döndüreceğim. bu özelliği kullananlar için bilgi olsun istedim
9400 Için Yokmu Acaba
bende 30300 SKY a yükledim ama nedense eski listeleyip sıraladığım kanallar aynı şekilde duruyor menuden bakıyorum hangi version diye 07.08.2007 tarihli gösteriyor fakat hortbird multiler felan göstermiyor yani anlayacağınız hiçbir değişiklik yok.normalde eskiden version yüklediğimizde herşey orjinal hale dönüyordu bunda hiçbişey olmadı sorun bizdemi aceba ?
[QUOTE=sitting;197990]9400 Için Yokmu Acaba[/QU
o seride zaten bi sorun yokki aylardır tps oto zaten sitede var dosya
goldmastır bölümünde bi bakarsan göreceksin![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri