Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/20 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920 SonSon
194 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: 11000-20000-30000 Serisi 15-08-2007 TPS yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine sağlık usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi d-smart aldım aciko 4222 cı dan ümidimi kesmiştim ciddi ciddi tpsleri açıyor bu yazılım ya tekrar taktım acikoyu d-smartı maçlardan maçlara kullanacagım hiç kullanışlı değil 5 para etmez bu receiver zaten maçlar olmasa hayatta almazdım
    Dsmart olsun digiturk cihazı olsun kullanımı kullanıcının zevkine göre tasarlanmamış malesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm 11400 yeni yazılmda polsatlar ve bis açmıyor
    bu konuda bir çalışma varmı acaba
    teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet var arkadaş cok yakında bekleyiniz???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben biss şifreli bir yazılım arıyorum biraz maç hastalığı varda hangi yazılımı yüklemem lazım .. bir sürü yazılım denedim hi. birinde biss bölümü yok.....cihazım 13300 cı şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben biss şifreli bir yazılım arıyorum biraz maç hastalığı varda hangi yazılımı yüklemem lazım .. bir sürü yazılım denedim hi. birinde biss bölümü yok.....cihazım 13300 cı şimdiden teşekkürler
    Aciko bölümünde nisan ayında cıkmış 2006 tarihli yazılımı yukleyiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam çok teşekkürler ama yine bir problem var.... premier lig le alakalı keyleri giricem ama 13300 cı var ve provider falan yazıyor oralara ne yazıcaz... kusura bakmayın çok acemiyim ... hepsini sıfır yaptım açılmadı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam çok teşekkürler ama yine bir problem var.... premier lig le alakalı keyleri giricem ama 13300 cı var ve provider falan yazıyor oralara ne yazıcaz... kusura bakmayın çok acemiyim ... hepsini sıfır yaptım açılmadı....
    ilk satıra yazsanız yeterli hepsine sıfır yazmak olmaz.Yazılımı attıktan sonra keyleri resetletin ilk satıra keyleri yazınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler... maç bitti açılıp açılmadığını bilmiyorum ama dediğinizi yaptım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi bu yazılımlarda bıss kısmı olmadığından ilgili türk kanallarını maçlarda izleyemiyoruz, bunun la ilgili bir çalışma varmı ,yardımların için şimdiden teşekkürler

Sayfa 14/20 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri