Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/20 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
194 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: 11000-20000-30000 Serisi 15-08-2007 TPS yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yecer77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende gm 11300 cı var daha önce aciko yüklemiştim. şimdi tekrar 11300cı yı yüklesem sorun olurmu konulara biraz yabancıyım kusura bakmayın. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
    Sorun olmaz yazılımdan sonra mutlaka boot dosyası atınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elmest007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar bir cvp verirseniz sevinirim teşekkürler...
    birde alternatif bir yazılım olarak başka bir yazılım kullanabilirmiyim şu an aciko yazılım yüklü sirüste donmalar oluyor . bunun gibi üstte sevketensari arkadaş acikoya 11400 yazılım yüklemiş bu bir çözüm olurmu???
    Sizde su an 30700 mx var ama siz acikomu yuklediniz daha önce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalarım kusuruma bakmayın ama konumuzlada alakası varmı yokmu bilmiyorum cahillik deyin gitsin ama merakımı yenemiyorum da ondan sormak istedim acaba 11400 sky modülü var 7400 var ama onlara atılacak daha yazılım çıkmadımı diyecektim tamam strem menülü olanı var ama belki bir umut varmı kendi yazılımları varmı veya çıkacakmı gerçekten kusuruma bakmayın.şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalarım kusuruma bakmayın ama konumuzlada alakası varmı yokmu bilmiyorum cahillik deyin gitsin ama merakımı yenemiyorum da ondan sormak istedim acaba 11400 sky modülü var 7400 var ama onlara atılacak daha yazılım çıkmadımı diyecektim tamam strem menülü olanı var ama belki bir umut varmı kendi yazılımları varmı veya çıkacakmı gerçekten kusuruma bakmayın.şimdiden teşekkürler
    GM 7400 Menulu yazılım cıkması cok zor.Üretimde degil bu cihazlar 3-4 yıl önce üretildi sonra üretilmedi ve destek verilmedi.Destek diger kaon menulu cihazları takip ediniz..
    Konu Simba tarafından (10-08-2007 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolasın Kosavalı kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eksik buluyor gibi olmasın ama yazılımdan sonra kanal listesinin olduğu bölüme gelindiğinde eskiden sinyal göstergesi çalışıyordu.şimdi çalışmamaktadır.malum uzun süredir yazılım çıkmadığı için bu seri cihazı(20200fta) ayar cihazı olarak kullanıyordum.şimdi sinyal desibelini göremiyorum. benim açımdan kötü oldu geri döndüreceğim. bu özelliği kullananlar için bilgi olsun istedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sizde su an 30700 mx var ama siz acikomu yuklediniz daha önce
    evet ustam 30700 mx var su an aciko yazılım yüklü ön panel yok ama sirüs teki kanalları izleyebiliyordum son günlerde donmalar oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 Için Yokmu Acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 30300 SKY a yükledim ama nedense eski listeleyip sıraladığım kanallar aynı şekilde duruyor menuden bakıyorum hangi version diye 07.08.2007 tarihli gösteriyor fakat hortbird multiler felan göstermiyor yani anlayacağınız hiçbir değişiklik yok.normalde eskiden version yüklediğimizde herşey orjinal hale dönüyordu bunda hiçbişey olmadı sorun bizdemi aceba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Güzel Kardeşim

[QUOTE=sitting;197990]9400 Için Yokmu Acaba[/QU

o seride zaten bi sorun yokki aylardır tps oto zaten sitede var dosya
    goldmastır bölümünde bi bakarsan göreceksin

Sayfa 8/20 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri