Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/20 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
194 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: 11000-20000-30000 Serisi 15-08-2007 TPS yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Diab Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 30300 SKY a yükledim ama nedense eski listeleyip sıraladığım kanallar aynı şekilde duruyor menuden bakıyorum hangi version diye 07.08.2007 tarihli gösteriyor fakat hortbird multiler felan göstermiyor yani anlayacağınız hiçbir değişiklik yok.normalde eskiden version yüklediğimizde herşey orjinal hale dönüyordu bunda hiçbişey olmadı sorun bizdemi aceba ?
    kanal listen bu dosyada gitemz gelelim açmıyor demene önce menü 6382 yap sora aux tuşuna bas set tefault *** yaptır ve çık ordan sora ushuaia tv ye gel bekle 15sn de açar şifreli kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emegi gecenlere teşekürler ellerınize saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elmest007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi Serkan Yılmaz

Sizde su an 30700 mx var ama siz acikomu yuklediniz daha önce

evet ustam 30700 mx var su an aciko yazılım yüklü ön panel yok ama sirüs teki kanalları izleyebiliyordum son günlerde donmalar oluyor
    serkan usta kusuruma bakmayın bir cvp verirmisiniz .. bilmemek zor sayenizde bir şeyler öğreniyoruz .... teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elmest007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan usta kusuruma bakmayın bir cvp verirmisiniz .. bilmemek zor sayenizde bir şeyler öğreniyoruz .... teşekkürler
    Peki goldmaster 11200 denedinizmi? bir deneyin bakalım neler olacak tpsler acacakmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cooooookkkkkkkkk tesekkurler gm aninda yazilim verdi.(yaklasik 1.5 sene sonra)
    Yazilim mukkemmellllll bazi ufak problemler disinda tabiii( biss yok cabo yok premier yok sharing yok softcam destegi yok wiev yok full iksler yok......vb...)

eeeeeeeeee arkadaslar ne yapalim 1.5 sene sonraki yazilim belki daha iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım oncesi vede sonrası boot yüklüyorum *** reset yapıyorum

açıyor ilk önce
    fakat kanal değiştirince yeniden şifreye geçiyor
    benim 11400 de sorun çıkardı malesef

Sende gene o kadar açıyormuş. Benim 11400 cimde hiç açılmadı. Yazılım geldiğinden bu yana yapmadığım deneme kalmadı ama malesef hiç açılmadı. Sağlık olsun napalım.

NOT: Bir üstteki mesaj sahibi arkadaş bu yazılıma ait softcam formumuzda vardır. Oradan alıp yükleyebilirsiniz.

Saygılar.
    Konu emmi tarafından (11-08-2007 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş senin dediğin şekilde de yükleme yaptım ama yine açılmadı. Dakikalarca beklememe rağmen. Daha sonra fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı, *** bölümüne reset attım gene açılmadı. Neyse sağlık olsun, bende eski 04.04.2006 yazılımına döndüm. Ushuva kanalı için uğraşmıştım. Bu kanal için TV CABO'dan bile vazgeçmiştim. Bu yazılımın tadını Sirius uydusunu izleyen arkadaşlar çıkarsın. Onlara iyi seyirler. Bigilerinize.
    Saygılar.

emmi usta sorunu giderebildinmi aynı sorun bendede var bitürlü olmadı.11400 sorun çıkarıo açmıoo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir sorum olacak!
    "Keyler günlük olarak 10873 V 27500 Frekansı üzerinde 10-15 sn de güncellenmektedir.
    keyleri resetleyin ve tps auto yapması için france 5 uzerinde bekleyiniz"

denmiş nerede bekleyeceğiz. nasıl bekleyeceğiz. yani normal kanalın üzerinde mi beklyeceğiz. menüye bir yerlere mi gireceğiz. bu konuda rastlantısal uygulama yapıyorum. rica etsek bir detaylı açıklama yapabilir mi bilen arkadaşları.
    tks.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı saidka Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir sorum olacak!
    "Keyler günlük olarak 10873 V 27500 Frekansı üzerinde 10-15 sn de güncellenmektedir.
    keyleri resetleyin ve tps auto yapması için france 5 uzerinde bekleyiniz"

denmiş nerede bekleyeceğiz. nasıl bekleyeceğiz. yani normal kanalın üzerinde mi beklyeceğiz. menüye bir yerlere mi gireceğiz. bu konuda rastlantısal uygulama yapıyorum. rica etsek bir detaylı açıklama yapabilir mi bilen arkadaşları.
    tks.
    France 5 üzerinde 20 sn falan bekleyeceksiniz.Anlaşılmayan bir durum yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çooooooooooook teşekürler

Sayfa 9/20 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri