Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/20 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
194 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: 11000-20000-30000 Serisi 15-08-2007 TPS yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadşlar bende 13300CI var. Yazılım süper çalışıyor. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 cım cihazım da yazılımı yükledim aynen denilenleri yaptım ama maalesef tps ler açmıyor. güncelleme frekansını( 10873 V 27500) cihazın yükleme bölümüne mi gireceğiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki goldmaster 11200 denedinizmi? bir deneyin bakalım neler olacak tpsler acacakmı
    usta daha yeni denedim sirüs kanalları gitti ayrıca kendi modülünün açtığı 3 adet mct lerde gitti... 11200 gibi başka alternatif yazılım olabilirmi??
    şuan yine aciko yazılımı yükledim sirüs kannallarında her 15 - 20 saniyede bir donma oluyor yine düzeliyor ... kendi yazılımında ise 10 saniye kadar açık duruyor ondan sonra tamamen gidiyor...
    tpsler açıldı diğerleri gitti... 30700 Cı ve Sky yazılımını yüklesem ne gibi bir sorunla karşılaşırım ....??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elmest007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta daha yeni denedim sirüs kanalları gitti ayrıca kendi modülünün açtığı 3 adet mct lerde gitti... 11200 gibi başka alternatif yazılım olabilirmi??
    şuan yine aciko yazılımı yükledim sirüs kannallarında her 15 - 20 saniyede bir donma oluyor yine düzeliyor ... kendi yazılımında ise 10 saniye kadar açık duruyor ondan sonra tamamen gidiyor...
    tpsler açıldı diğerleri gitti... 30700 Cı ve Sky yazılımını yüklesem ne gibi bir sorunla karşılaşırım ....??
    Denemekte yarar var.O cihazın flaşları saglam ben ne yazılımlar denedim sorun olmadı kendi yazılımı yukleyince düzeliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YAZILIMDAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER
    *Yazılımları yukledikten sonra boot mutlaka atınız..(BOOT Dosyası yazılımların içinde vardır)
    *Yazılımı yukledikten sonra menu 6382 yaparak *** menusune giriniz.Aux in tusuna basıp keyleri resetleyin ve tps auto yapması için france 5 uzerinde bekleyiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık usta çok bekledik ama değdi emeği geçen herkese teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Denemekte yarar var.O cihazın flaşları saglam ben ne yazılımlar denedim sorun olmadı kendi yazılımı yukleyince düzeliyor

usta 30700 CI attım bütün kanallar gayet güzel çalışıyor. bilgi için teşekkürler ... proğram içinde zalim ustaya ayrıyaten teşekkürler ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bendede 11300cı var problemsiz çalışıyor emeği geçen tüm arkadaslara teşekür ederim elleri dert görmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği geçen tüm arkadaslara teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 9400 serisi cihazlara ne zaman yeni yazılım gelir??

Sayfa 10/20 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri