Arkadşlar bende 13300CI var. Yazılım süper çalışıyor. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Teşekkur: 0
Arkadşlar bende 13300CI var. Yazılım süper çalışıyor. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
11400 cım cihazım da yazılımı yükledim aynen denilenleri yaptım ama maalesef tps ler açmıyor. güncelleme frekansını( 10873 V 27500) cihazın yükleme bölümüne mi gireceğiz.
usta daha yeni denedim sirüs kanalları gitti ayrıca kendi modülünün açtığı 3 adet mct lerde gitti... 11200 gibi başka alternatif yazılım olabilirmi??
şuan yine aciko yazılımı yükledim sirüs kannallarında her 15 - 20 saniyede bir donma oluyor yine düzeliyor ... kendi yazılımında ise 10 saniye kadar açık duruyor ondan sonra tamamen gidiyor...
tpsler açıldı diğerleri gitti... 30700 Cı ve Sky yazılımını yüklesem ne gibi bir sorunla karşılaşırım ....??
YAZILIMDAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER
*Yazılımları yukledikten sonra boot mutlaka atınız..(BOOT Dosyası yazılımların içinde vardır)
*Yazılımı yukledikten sonra menu 6382 yaparak *** menusune giriniz.Aux in tusuna basıp keyleri resetleyin ve tps auto yapması için france 5 uzerinde bekleyiniz
ellerine sağlık usta çok bekledik ama değdi emeği geçen herkese teşekkürler
arkadaslar bendede 11300cı var problemsiz çalışıyor emeği geçen tüm arkadaslara teşekür ederim elleri dert görmesin
emeği geçen tüm arkadaslara teşekürler
arkadaşlar 9400 serisi cihazlara ne zaman yeni yazılım gelir??
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri