REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: RTÜK'ün Sansur uygulamalarını nasıl buluyorsununuz?

Katılımcı sayısı
504. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yerinde Buluyorum

245 48.61%
  • Hayır Olumsuz Buluyorum

259 51.39%
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: RTÜK'ün Sansur uygulamalarını nasıl buluyorsununuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben olumlu buluyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende olumlu buluyorum ama yetersiz. Böyle başıboş ve sorumsuz bir medya başka ülkelerde göremezsiniz.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her konuda haklısınız dostlar bana kalırsa rtük bir hayli zıvırlamaya başladı yeter artık bu kadarıda olmaz dedirtiyor yani saygılar ve iyi çalışmalar serkan kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır olumsuz buluyorum oyumuda olumsuz olarak kulandım cünkü gereksiz yerlere sansur uyguluyor türk orf adat gelenek göreneklerini yozlaştıran bozan bir cok magazin programı varken siyasi cıkarlar dogrultusunda haber kanallarına sansur uygulaması gercek ve olması gerekeni yapmadıgı anlamındadır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende olumlu buluyorum ama yetersiz. Böyle başıboş ve sorumsuz bir medya başka ülkelerde göremezsiniz.
    Saygılar.

sana katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:46:olumsuz buluyorum aynen:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yeterince rtürk görevini iyi yapamıyor.o kadar çok seviyesiz program varki bunlara neden engel olmuyor anlamış değilim
    kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben film lerdeki konuşmaları sansürlemesini hiç doğru bulmuyorum orjinalliği bozuyo bi kere ama film ve dizilerde kliblerde ki öpüşme sahneleri çok kötü aileler zor durumda kalıyo onların kapatılması en doğrusu heleki magazin programları gençlerin düşmanı zaten sansürlenmesi gerekirken hiç bişey yapılmı yo çifte satandart uygulanı yo çok çeliş kili kararlar bunlar rtük böyle olmamalı daha dikkatli takib etmeli bence sanki kendi evlerinde bunları görmüyormu bunlar nasıl tahammül edi yolar anlıyamıyorum konuyu açanlara teşekkürler..

mamoste
    Misafir

dünya da ve özellikle ülkemizde yasaklar kesinlikle fayda sağlamadığı gibi sıkıntı yaratmıştır.
    yasaklar yerine eğitimle bukonuyu çözmeliler. tabiki bu yılların bırıkımı. "değirmeni heba etmiş çakçakla oğraşıyorlar" yaratılan güdümlü basın ve tvler ilkesizleşince şimdi yasaklarla önlemeye çalışıyorlar. bu yasakları da siyası amaçlı kullanacaklar. geçmişte olduğu gibi siyasi amaclıdır ve karşiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence uygulama yerinde...

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri