REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: RTÜK'ün Sansur uygulamalarını nasıl buluyorsununuz?

Katılımcı sayısı
504. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yerinde Buluyorum

245 48.61%
  • Hayır Olumsuz Buluyorum

259 51.39%
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: RTÜK'ün Sansur uygulamalarını nasıl buluyorsununuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya adam sigara içiyo onu bile sansürlüyolar sanki biz bilmiyoz. Hele bir futbolcu basın açıklaması yaparken arka plandaki reklamları sansürlücez diye adamın yüzü gözükmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne hikmetse bizim millette şu kafa var..'olsun ama şu kadar olsun' veya 'sansüre karşıyım ama şunlar şunlar engellensin'...arkadaşlar şu orta yolu bulma hastalığından kurtulmalıyız...bizi bu hale getiren şeyler orta yolu bulma hastalığımızdır....sansür konusunda da fikrim şudur...sansüre kesinlikle karşıyım...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sansür mansür hikaye, böyle birşey olmaz, nedir bu ya. İsteyen istediği kanalı tv de hafızaya alır seyreder istemeyen de seyretmez.Yani bu bizim elimizde, işimize gelirse seyrederiz , gelmiyorsa seyretmeyiz.Bunu birilerinin yapmasına gerek yok.
    Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben olumlu buluyorum ama herkesin fikrine saygı duymamız gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sansürü tamamen olumsuz buluyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu buluyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw hangi devirde yaşıyoruz anlayamadım....dünyanın en gelişmiş ülkesi danimarka ve adamlarda sansür kısıtlama vs şeyler yok...biz bu kafalarlamı gelişmiş ülke hedefini koymuşuz....buna kargalar bile güler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar sansür mansür hikaye, böyle birşey olmaz, nedir bu ya. İsteyen istediği kanalı tv de hafızaya alır seyreder istemeyen de seyretmez.Yani bu bizim elimizde, işimize gelirse seyrederiz , gelmiyorsa seyretmeyiz.Bunu birilerinin yapmasına gerek yok.
    Saygılarımla,
    Bunu yazana katiliyorum nasil olur ben istedigimi degilde baskasinin benim yerime karar verdigini seyredecegim boyle bir kurulum avrupada hicbir devlet yok herkez istedigini seyreder veya seyretmez bence boyle bir kurum olmamasi lazim halkimiz o kadar cahilmi kendisi secemiyecek hani nerde kaliyor serbestlik yarim demokrasi olmaz.Baslamisken basinida denetlesinler neye duyurmak istiyorlarsa serbest biraksinlar obur bilgiler islerine gelmiyor diye yasaklansin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rütük topluma verilmiş bir rüşvettir .
    Akıllı insan iç güdülerine teslim olmayandır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz buluyorum kumanda elimizde istiyen istediği poğramı seyreder ekranda her çeşit poğram olmalı sadece sakıncalı olanların saatleri ayarlanıp akılı işaretlerden konulmalı yeterli akılı işaretler poğramın souna kadar kalmalı işareti görüp izleyip izlememeğe karar verebiliriz

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri