Yasaklarla bir yere varılmayacağını, yasaklalamanın ve ekran karartmanın fikri değiştirmeyeceğini düşünüyorum.
Teşekkur: 0
Evet Yerinde Buluyorum
Hayır Olumsuz Buluyorum
Yasaklarla bir yere varılmayacağını, yasaklalamanın ve ekran karartmanın fikri değiştirmeyeceğini düşünüyorum.
olumsuz buluyorum.
evde ailelerin yapması gereken şeyi rtuk kendi başına yapmaya çalışıyor.aile izletmesin kardeşim çoluğuna çocuğuna,ondan sora rtuk u arayıp şikayet ediyolar böyle yayın olmaz diye.
bizimkiler emek etmiş film çekmiş dizi çekmiş bi sahnesinde araba kazası oluyor aktör rolünü yapıyor makyöz makyajı yapıyor efektler suni kan hepsi dört dörtlük çekiliyor, yayınlanırken caart diye kan gizlenmeye çalışılıyor ortaya aptal bir görüntü çıkıyor ve insanların emekleri de boşa gidiyor.
insanlar önce kendilerini sora ailelerini eğitecekler çoluk çocuk izliyor diye hertürlü yasak savunulamaz böyle bişey çok saçma.
sansürlenecek bişey varsa oda saçma sapan yaışmalar ve saçmalığı isminden bile belli olan reklamlar ve programlar var ama bizde hata bir tane kahraman çıkartıyor medya tamam barış akarsu Allah rahmet eylesin onunla sorunum yok ama bizim kaç tane şehidimiz oldu bu kadar ilgi görünmedi yaaa medya bizi mahediyor kanımızı bozuyor ve uyutuyor bizi
haklı olabilirsin ancak o dediğin olay rtük ile alakalı değil....o tamamen bizim medyanın ,çok özür diliyerek söylüyorum,karaktersizliğiyle ve cibiliyetsizliğiyle alakalı....bir kaç ay önce m.ali birand denilen zat ,tv lerin genel yayın yönetmenlerini toplayıp şehit haberlerini fazla ön plana çıkartmayın demişti...dünya alemde bunu biliyor ve de biçok haber ajansı bunu duyurmuştu....ama dediğim gibi; bu olaylar rtük ün meselesi değil...bunları daha farklı başlıklar altında konuşsak daha sağlıklı olur..çünkü bu konunun başlığı rtük...selametle
olumlu buluyorum.:45:
her cumlede bir BİPPPPPPPPPPP cikmaya basladi nedir bu ya
kemal sunalin butun filmleri aynen
100 lafin 50 si BİPPP
bu bence cok yanlıs
30 yıldır bir sey yok ta simdi mi ayni filmlerde bir sey var
sanki filmler bastan dublajlanmişta sansur koyuyorlar
örnek:
ayni filmde eşşek lafi BİPPPPPPPPPPP
inek lafi aynen
fark yok ki
ikisini de BİP lesin o zaman
cok yanlis cok
ÖNCE SU REKLAM SACMALIKLARINI DURDURSUNLAR..!
1 SAAT FİLMİN 30 DAKİKASI REKLAM...![]()
şindi herkez kendi bildigini söylemiş olaylara objektif bakarsak sansür olsun olmasın evet hayır halk oylamasına dönmüş.bu gün avrupadan ordan buradan örnekler veriliyor. oralarda sansür yokmu her toplum kendine göre bu işle ilgili önlemler almış.hepimiz biliyoruz bu konuda kokuşmuşluk bizde özgürlük adına yapılan soytarılıktan başka bir şey degil.örnekler fransa ve diger avrupa ülkelerinde saat=24:00 ten evvel *****ya izin vermiyor sen bir hollanda ingiltere kralicesine veya devlet büyügüne brokrata ulu orta hakaret edemezsin hiç bir gazetede vahşet gibi kaza fotoraflarını görüntülerini yayınlayamazsın amerikada ikiz kulelerden kimse bir kare ceset fotorafı görüntü yayınlaya bildimi işte toplum degerlerini korumak için sansürü iyi anlamak şart toplum degerlerinin korunması içinde her konuda her yerde sansürde şart cünkü bu ortası olan bir konu sansür olmasın diyende olsun diyenin hakkına gasp ediyor.öyleyse toplumun cogunlugunun istedigi dogrultuda bu işler yapılmıyor.yapılmalı
Konu özzeko tarafından (13-08-2007 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime hatası
Ben olumsuz buluyorum sansür yasak olaylarına
Anketin süresi bittigi için konu kapanmıştır..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri