ben olumlu buluyorum
Evet Yerinde Buluyorum
Hayır Olumsuz Buluyorum
ben olumlu buluyorum
Bende olumlu buluyorum ama yetersiz. Böyle başıboş ve sorumsuz bir medya başka ülkelerde göremezsiniz.
Saygılar.
her konuda haklısınız dostlar bana kalırsa rtük bir hayli zıvırlamaya başladı yeter artık bu kadarıda olmaz dedirtiyor yani saygılar ve iyi çalışmalar serkan kardeş
hayır olumsuz buluyorum oyumuda olumsuz olarak kulandım cünkü gereksiz yerlere sansur uyguluyor türk orf adat gelenek göreneklerini yozlaştıran bozan bir cok magazin programı varken siyasi cıkarlar dogrultusunda haber kanallarına sansur uygulaması gercek ve olması gerekeni yapmadıgı anlamındadır
:46:olumsuz buluyorum aynen:46:
bence yeterince rtürk görevini iyi yapamıyor.o kadar çok seviyesiz program varki bunlara neden engel olmuyor anlamış değilim
kolaygelsin
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
ben film lerdeki konuşmaları sansürlemesini hiç doğru bulmuyorum orjinalliği bozuyo bi kere ama film ve dizilerde kliblerde ki öpüşme sahneleri çok kötü aileler zor durumda kalıyo onların kapatılması en doğrusu heleki magazin programları gençlerin düşmanı zaten sansürlenmesi gerekirken hiç bişey yapılmı yo çifte satandart uygulanı yo çok çeliş kili kararlar bunlar rtük böyle olmamalı daha dikkatli takib etmeli bence sanki kendi evlerinde bunları görmüyormu bunlar nasıl tahammül edi yolar anlıyamıyorum konuyu açanlara teşekkürler..
dünya da ve özellikle ülkemizde yasaklar kesinlikle fayda sağlamadığı gibi sıkıntı yaratmıştır.
yasaklar yerine eğitimle bukonuyu çözmeliler. tabiki bu yılların bırıkımı. "değirmeni heba etmiş çakçakla oğraşıyorlar" yaratılan güdümlü basın ve tvler ilkesizleşince şimdi yasaklarla önlemeye çalışıyorlar. bu yasakları da siyası amaçlı kullanacaklar. geçmişte olduğu gibi siyasi amaclıdır ve karşiyim
bence uygulama yerinde...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri