ben bazi olumlu buluyorum mesal telefon yarismalari kalksa ondan obuk sabik reklamlar var onlar kalka sa filmlere yapilan sansürleri hos degil saygilar
Evet Yerinde Buluyorum
Hayır Olumsuz Buluyorum
ben bazi olumlu buluyorum mesal telefon yarismalari kalksa ondan obuk sabik reklamlar var onlar kalka sa filmlere yapilan sansürleri hos degil saygilar
şayet uzman ekiplerce değerlendirilirse olumludur.( Toplum psikoloğu v.s ) çünkü biz yetişkinler bazen bazı olayları olumlu algılayabiliriz ama ufak yaştaki izleyiciler bunların farkına varmadan zarar görmekteler.!!! söz konusu şiddet içeren çizgi filimler dahi son zamanlarda çıkmıştır.üçretli paketlerde rtük uygulamaları farklı kılınabilir.bu şu aşamada olabilir ; izleyici kitlesine göre paketlendirilebilinir.( ebebeyn menü oluşturulup şifrelenebilinir.) düne kadar liseli kızlarımızın uygunsuz görüntüleri nette elden ele geziyordu sizce bu uygunmuydu.???
elmayla armutu karıştırmayalım bence...yaşı küçük kızların o tip görüntülerinin ordan oraya dolaşması zaten illegal bi olaydır...o bizim mevzumuz değil...sansürü sadece ***** yayınlara sansür olarak düşünme....birçok konuda var...insanlar ***** seyretmek için gidip receiver alıyorlar,kart alıyorlar ve bunlar için bedel ödüyorlar...zaten dünyanın hiç bir yerinde ***** yayınlar free değilki....
olayı sadece ***** ile toparlamadım sadece örnek verdim.!!! bu hususta nette uzun süre bordlarda dolaşmama rahmen kimse ( yönetim olarak ) önlem almadı. forum kurallarında yasak olmasına rahmen yine de uzun süre verildi.!!! bizler ne zaman bilinçli kullanıcılar olacağız o zaman rütük gibi kurumlar var olmayacaktırlar.tabi bu kurumların yanlısı gibi görünsemde bunlara çok sempatik bakıyom gibi algılanmamalıdır.çünkü dozu aşıpta izleyiciye verilmesi gereken mesajları da kaldırdıkları olmaktadırlar..!! medyayı dikkatli bir şekilde takip edersek ; her zaman reyting uğruna yayın yapmaktalar.sabah prg. lerine bakan bayanlar tv başından ayrılmıyorlar ev işleri artık o gün biter mi bitmez mi kimin umrunda .bunu bırakın yapmacık rollere bürünmüş sanatçılarımız birde bunlara katılıp mahalle karılarının sohbetleri gibi tartışmaktalar..!!!
kelimeleri manalarını tam alan sorun yaşamaz *-)
olumsuz
yok ben anladım ne demek istediğinizi...bende sorun yok....ancak anladığım kadarıyla siz kendi yapmanız gereken işleride devletin yada rtük ün üstlenmesini istiyorsunuz...ben şunu savunuyorum...ben bir baba olarak çocuklarım için sakıncalı bulduğum birşeyler varsa onlara seyrettirmem,bu kadar basit...benim ebeveyn olarak görevim budur....kendi çocuğuna seyrettirenede mani olmam..o onların tercihidir...ben seyrettirmek istemiyorsam,seyrettirmek isteyenin hürriyetinede engel olmam..bu benim tarzım...beğenmeyen varsa kendi sorunudur...
Konu bulletfromhell tarafından (10-08-2007 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri