REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: RTÜK'ün Sansur uygulamalarını nasıl buluyorsununuz?

Katılımcı sayısı
504. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yerinde Buluyorum

245 48.61%
  • Hayır Olumsuz Buluyorum

259 51.39%
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: RTÜK'ün Sansur uygulamalarını nasıl buluyorsununuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz buluyorum.
    evde ailelerin yapması gereken şeyi rtuk kendi başına yapmaya çalışıyor.aile izletmesin kardeşim çoluğuna çocuğuna,ondan sora rtuk u arayıp şikayet ediyolar böyle yayın olmaz diye.
    bizimkiler emek etmiş film çekmiş dizi çekmiş bi sahnesinde araba kazası oluyor aktör rolünü yapıyor makyöz makyajı yapıyor efektler suni kan hepsi dört dörtlük çekiliyor, yayınlanırken caart diye kan gizlenmeye çalışılıyor ortaya aptal bir görüntü çıkıyor ve insanların emekleri de boşa gidiyor.
    insanlar önce kendilerini sora ailelerini eğitecekler çoluk çocuk izliyor diye hertürlü yasak savunulamaz böyle bişey çok saçma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sansürlenecek bişey varsa oda saçma sapan yaışmalar ve saçmalığı isminden bile belli olan reklamlar ve programlar var ama bizde hata bir tane kahraman çıkartıyor medya tamam barış akarsu Allah rahmet eylesin onunla sorunum yok ama bizim kaç tane şehidimiz oldu bu kadar ilgi görünmedi yaaa medya bizi mahediyor kanımızı bozuyor ve uyutuyor bizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sansürlenecek bişey varsa oda saçma sapan yaışmalar ve saçmalığı isminden bile belli olan reklamlar ve programlar var ama bizde hata bir tane kahraman çıkartıyor medya tamam barış akarsu Allah rahmet eylesin onunla sorunum yok ama bizim kaç tane şehidimiz oldu bu kadar ilgi görünmedi yaaa medya bizi mahediyor kanımızı bozuyor ve uyutuyor bizi
    haklı olabilirsin ancak o dediğin olay rtük ile alakalı değil....o tamamen bizim medyanın ,çok özür diliyerek söylüyorum,karaktersizliğiyle ve cibiliyetsizliğiyle alakalı....bir kaç ay önce m.ali birand denilen zat ,tv lerin genel yayın yönetmenlerini toplayıp şehit haberlerini fazla ön plana çıkartmayın demişti...dünya alemde bunu biliyor ve de biçok haber ajansı bunu duyurmuştu....ama dediğim gibi; bu olaylar rtük ün meselesi değil...bunları daha farklı başlıklar altında konuşsak daha sağlıklı olur..çünkü bu konunun başlığı rtük...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu buluyorum.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklı olabilirsin ancak o dediğin olay rtük ile alakalı değil....o tamamen bizim medyanın ,çok özür diliyerek söylüyorum,karaktersizliğiyle ve cibiliyetsizliğiyle alakalı....bir kaç ay önce m.ali birand denilen zat ,tv lerin genel yayın yönetmenlerini toplayıp şehit haberlerini fazla ön plana çıkartmayın demişti...dünya alemde bunu biliyor ve de biçok haber ajansı bunu duyurmuştu....ama dediğim gibi; bu olaylar rtük ün meselesi değil...bunları daha farklı başlıklar altında konuşsak daha sağlıklı olur..çünkü bu konunun başlığı rtük...selametle

ya kususra bakmayın doluydum galiba özür dilerim sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her cumlede bir BİPPPPPPPPPPP cikmaya basladi nedir bu ya
    kemal sunalin butun filmleri aynen
    100 lafin 50 si BİPPP
    bu bence cok yanlıs
    30 yıldır bir sey yok ta simdi mi ayni filmlerde bir sey var
    sanki filmler bastan dublajlanmişta sansur koyuyorlar
    örnek:
    ayni filmde eşşek lafi BİPPPPPPPPPPP
    inek lafi aynen
    fark yok ki
    ikisini de BİP lesin o zaman

cok yanlis cok
    ÖNCE SU REKLAM SACMALIKLARINI DURDURSUNLAR..!
    1 SAAT FİLMİN 30 DAKİKASI REKLAM...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şindi herkez kendi bildigini söylemiş olaylara objektif bakarsak sansür olsun olmasın evet hayır halk oylamasına dönmüş.bu gün avrupadan ordan buradan örnekler veriliyor. oralarda sansür yokmu her toplum kendine göre bu işle ilgili önlemler almış.hepimiz biliyoruz bu konuda kokuşmuşluk bizde özgürlük adına yapılan soytarılıktan başka bir şey degil.örnekler fransa ve diger avrupa ülkelerinde saat=24:00 ten evvel *****ya izin vermiyor sen bir hollanda ingiltere kralicesine veya devlet büyügüne brokrata ulu orta hakaret edemezsin hiç bir gazetede vahşet gibi kaza fotoraflarını görüntülerini yayınlayamazsın amerikada ikiz kulelerden kimse bir kare ceset fotorafı görüntü yayınlaya bildimi işte toplum degerlerini korumak için sansürü iyi anlamak şart toplum degerlerinin korunması içinde her konuda her yerde sansürde şart cünkü bu ortası olan bir konu sansür olmasın diyende olsun diyenin hakkına gasp ediyor.öyleyse toplumun cogunlugunun istedigi dogrultuda bu işler yapılmıyor.yapılmalı
    Konu özzeko tarafından (13-08-2007 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok ben anladım ne demek istediğinizi...bende sorun yok....ancak anladığım kadarıyla siz kendi yapmanız gereken işleride devletin yada rtük ün üstlenmesini istiyorsunuz...ben şunu savunuyorum...ben bir baba olarak çocuklarım için sakıncalı bulduğum birşeyler varsa onlara seyrettirmem,bu kadar basit...benim ebeveyn olarak görevim budur....kendi çocuğuna seyrettirenede mani olmam..o onların tercihidir...ben seyrettirmek istemiyorsam,seyrettirmek isteyenin hürriyetinede engel olmam..bu benim tarzım...beğenmeyen varsa kendi sorunudur...
    ne entrikadır ki.! medyanın olaylara olumsuz bakış açısını belirtirken , medyanın özgür yayınını savunmaktasınız.? zaten medya bu konular da olumlu yayın akışında bulunsalardı bu kurumlara ihtiyaç doğmazdı.sansürü savunmadığınızı belirtirken nicke sansür uyguladınız..!! peki nickin sansüre ihtiyaçı olup olmadığı kanısına şahsi vardınız..!!! siz daha bu konuları sağlıklı irdeleyemediniz ki çocuğunuzun ne zaman ne izlediğini takibini sağlayabilesiniz..!!!!

toplumumuz daha sizin gibi düşüncelerde olabilcek , yayın akış diyağramını sunacak , kültür vede birikime sahip değildir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben olumsuz buluyorum sansür yasak olaylarına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı ***ymanTR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne entrikadır ki.! medyanın olaylara olumsuz bakış açısını belirtirken , medyanın özgür yayınını savunmaktasınız.? zaten medya bu konular da olumlu yayın akışında bulunsalardı bu kurumlara ihtiyaç doğmazdı.sansürü savunmadığınızı belirtirken nicke sansür uyguladınız..!! peki nickin sansüre ihtiyaçı olup olmadığı kanısına şahsi vardınız..!!! siz daha bu konuları sağlıklı irdeleyemediniz ki çocuğunuzun ne zaman ne izlediğini takibini sağlayabilesiniz..!!!!

toplumumuz daha sizin gibi düşüncelerde olabilcek , yayın akış diyağramını sunacak , kültür vede birikime sahip değildir..
    birincisi benim entrikyla falan işim olmaz...heralde çakışma diyecektiniz...şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz....kişisel fikirlerin,hatta yüzbinlerce kişinin fikirleri milyonlar için bağlayıcı olmamalıdır...ülkemizde çoğulcu demokrasi esas ise bu konuda da böyle olmalıdır...şunu diyebilirsiniz...çoğulculuk her zaman sağlıklı sonuç verirmi???cevabım kesinlikle HAYIR....ancak şu anda çoğulcu demokrasiden daha iyi bir yol göremiyorum....dolayısıylada milyonlarca insan o abuk subuk programları seyredip onlara rating kazandırıyorsa ben ve benim gibi düşünen insanlar o programları seyretmek istemiyorsak ve çocuğumuza seyrettirmek istemiyorsak yapacağımız iki iş var....birincisi o kanalları açmamak ,ikincisi onların yerine kendimiz ve ailemiz için uygun bulduğumuz şeyleri seyretmek ve seyrettirmek...bu kadar basittir...milyonların seyrettiği programı ben seyretmek istemiyorsam bu devletin yada rtük ün sorunu değildir....bireysel istekler için devlet veya rtük kullanılamaz....bizim medyamızın iyi bi medya olmadığını bende biliyorum...buna itirazımda yok...hatta benim evimde türksat çanağı ve diğer türk kanallarına ait platformda yok....bu benim tercihim...bu kadar basit....son olarakta senin nikini sansürlemek gibi bi derdimde yok yetkimde....bana ne senin nikinden...nikinin sansürlenmesi tamamen forum yönetiminin isteği ve forumun altyapı programı olan vBulletin ile alakalı bi konudur...nickinin sansürlenmesiyle ilgili bi sıkıntın varsa onu forum yönetimiyle paylaş.....selametle....

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri