Alıntı ***ymanTR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ne entrikadır ki.! medyanın olaylara olumsuz bakış açısını belirtirken , medyanın özgür yayınını savunmaktasınız.? zaten medya bu konular da olumlu yayın akışında bulunsalardı bu kurumlara ihtiyaç doğmazdı.sansürü savunmadığınızı belirtirken nicke sansür uyguladınız..!! peki nickin sansüre ihtiyaçı olup olmadığı kanısına şahsi vardınız..!!! siz daha bu konuları sağlıklı irdeleyemediniz ki çocuğunuzun ne zaman ne izlediğini takibini sağlayabilesiniz..!!!!

toplumumuz daha sizin gibi düşüncelerde olabilcek , yayın akış diyağramını sunacak , kültür vede birikime sahip değildir..
birincisi benim entrikyla falan işim olmaz...heralde çakışma diyecektiniz...şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz....kişisel fikirlerin,hatta yüzbinlerce kişinin fikirleri milyonlar için bağlayıcı olmamalıdır...ülkemizde çoğulcu demokrasi esas ise bu konuda da böyle olmalıdır...şunu diyebilirsiniz...çoğulculuk her zaman sağlıklı sonuç verirmi???cevabım kesinlikle HAYIR....ancak şu anda çoğulcu demokrasiden daha iyi bir yol göremiyorum....dolayısıylada milyonlarca insan o abuk subuk programları seyredip onlara rating kazandırıyorsa ben ve benim gibi düşünen insanlar o programları seyretmek istemiyorsak ve çocuğumuza seyrettirmek istemiyorsak yapacağımız iki iş var....birincisi o kanalları açmamak ,ikincisi onların yerine kendimiz ve ailemiz için uygun bulduğumuz şeyleri seyretmek ve seyrettirmek...bu kadar basittir...milyonların seyrettiği programı ben seyretmek istemiyorsam bu devletin yada rtük ün sorunu değildir....bireysel istekler için devlet veya rtük kullanılamaz....bizim medyamızın iyi bi medya olmadığını bende biliyorum...buna itirazımda yok...hatta benim evimde türksat çanağı ve diğer türk kanallarına ait platformda yok....bu benim tercihim...bu kadar basit....son olarakta senin nikini sansürlemek gibi bi derdimde yok yetkimde....bana ne senin nikinden...nikinin sansürlenmesi tamamen forum yönetiminin isteği ve forumun altyapı programı olan vBulletin ile alakalı bi konudur...nickinin sansürlenmesiyle ilgili bi sıkıntın varsa onu forum yönetimiyle paylaş.....selametle....