genede bir bildikleri vardýr
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Yerinde Buluyorum
Hayýr Olumsuz Buluyorum
genede bir bildikleri vardýr
olumsuz buluyorum çünkü programýn havasýný bozuyor.o sansürün arkasýnda olan þeyi anlamak için kafam daðýlýyor.bazende saçma buluyorum ne yani hayatýmzýda hiçmi coca cola nýn ismini görmedik.yada hayatýmýzda hiçmi bira görmedik sigara görmedik.bazende kan üstüne sansür oluyor oda sinir bozucu.bence hiç olmasýn daha iyi
Ben olumsuz buluyorum çünki Adeletli davrandýðýný düþünmüyorum.kurtlar vadisi ýrakta olduðu gibi. Çünki diðer kanallardada silah ve kan vardý ama onlarý kapatmadý.Güçlü medyaya birþey yapamýyor.
sansür herzaman heryerde degil gerektiginde uygulanmasý için cýkarýlmýþ bir karar olmalýdýr.ama bunlar neyapýyor sansürü uyguladýkca kanallarýn gelecegiyle oynayýp programlarý monotonlaþtýrýyorlar herkese iyi calýþmalar
çok olumlu buluyorum tþler rtük:45:![]()
ben olumlu buluyorum türkiyede cogunlugun degil azinligin dedigi oluyor bunu anlamiyorum
1-yeterli olmadýðýndan olumsuz buluyorum.
2-olmadýk sansürleme yöntemlerinide saçma buluyorum. (sigara,kan mozaiklenmesi vs.)
coca colanýn bir reklamý vardý. evde misafirlerin içerisinde reklam bir çýktý rezil oldum. gittiklerinde rtük ü arayýp durumu bildirdim ama kimse týnmadý. reklamý oynatmaya devam ettiler. açýk saçýk edepsiz ve rezilce olan reklamlara okey veren rtük iþlerine gelmeyen dizileri þak diye kaldýrabiliyor.dediðiniz gibi kurtlar ý kaldýrdýlar. rtük kuruluþ amacýna hizmet etse eyvallah diyeceðim. birde toplumda bir þey var. bir kesim, toplumun büyük bir kesimi karþý çýksa bile birþeye umurlarýnda deðil. mesela thy de bir reklam afiþi vardý. mayo reklamý hatýrlarsýnýz. hacca giden analarýmýz babalarýmýz bu afiþi kaldýrttýlar önüne set çektirdiler diye kartel medya öncülüðünde ki bir kýsým bir taraflarýný yýrttý afedersiniz. sonunda büyük bir zafer kazanmýþçasýna reklamýn önündeki engeli kaldýrtýp manþet manþet yazdýlar. ulan hiçmi milletin dinine dinayetine saygýnýz yok. hiçmi bu millete saygýnýz yok. diyesi geliyor insanýn ama desen ne olacak vesselam? saygýlar.
peki bu rütükdenilen kurum tv lerdeki kontur soyucu þýllýklara niye biþi yapamýyor onun adý yarýþma olduðu içinmi soruyorum rütük denilen kurum adaletli çalýþmýyor
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri