ya adam sigara içiyo onu bile sansürlüyolar sanki biz bilmiyoz. Hele bir futbolcu basýn açýklamasý yaparken arka plandaki reklamlarý sansürlücez diye adamýn yüzü gözükmüyor![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Yerinde Buluyorum
Hayýr Olumsuz Buluyorum
ya adam sigara içiyo onu bile sansürlüyolar sanki biz bilmiyoz. Hele bir futbolcu basýn açýklamasý yaparken arka plandaki reklamlarý sansürlücez diye adamýn yüzü gözükmüyor![]()
ne hikmetse bizim millette þu kafa var..'olsun ama þu kadar olsun' veya 'sansüre karþýyým ama þunlar þunlar engellensin'...arkadaþlar þu orta yolu bulma hastalýðýndan kurtulmalýyýz...bizi bu hale getiren þeyler orta yolu bulma hastalýðýmýzdýr....sansür konusunda da fikrim þudur...sansüre kesinlikle karþýyým...selametle
Arkadaþlar sansür mansür hikaye, böyle birþey olmaz, nedir bu ya. Ýsteyen istediði kanalý tv de hafýzaya alýr seyreder istemeyen de seyretmez.Yani bu bizim elimizde, iþimize gelirse seyrederiz , gelmiyorsa seyretmeyiz.Bunu birilerinin yapmasýna gerek yok.
Saygýlarýmla,
ben olumlu buluyorum ama herkesin fikrine saygý duymamýz gerekir.
sansürü tamamen olumsuz buluyorum.
olumlu buluyorum
yaw hangi devirde yaþýyoruz anlayamadým....dünyanýn en geliþmiþ ülkesi danimarka ve adamlarda sansür kýsýtlama vs þeyler yok...biz bu kafalarlamý geliþmiþ ülke hedefini koymuþuz....buna kargalar bile güler...
Bunu yazana katiliyorum nasil olur ben istedigimi degilde baskasinin benim yerime karar verdigini seyredecegim boyle bir kurulum avrupada hicbir devlet yok herkez istedigini seyreder veya seyretmez bence boyle bir kurum olmamasi lazim halkimiz o kadar cahilmi kendisi secemiyecek hani nerde kaliyor serbestlik yarim demokrasi olmaz.Baslamisken basinida denetlesinler neye duyurmak istiyorlarsa serbest biraksinlar obur bilgiler islerine gelmiyor diye yasaklansin.![]()
rütük topluma verilmiþ bir rüþvettir .
Akýllý insan iç güdülerine teslim olmayandýr.
olumsuz buluyorum kumanda elimizde istiyen istediði poðramý seyreder ekranda her çeþit poðram olmalý sadece sakýncalý olanlarýn saatleri ayarlanýp akýlý iþaretlerden konulmalý yeterli akýlý iþaretler poðramýn souna kadar kalmalý iþareti görüp izleyip izlememeðe karar verebiliriz
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri