ben olumlu buluyorum
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Yerinde Buluyorum
Hayýr Olumsuz Buluyorum
ben olumlu buluyorum
Bende olumlu buluyorum ama yetersiz. Böyle baþýboþ ve sorumsuz bir medya baþka ülkelerde göremezsiniz.
Saygýlar.
her konuda haklýsýnýz dostlar bana kalýrsa rtük bir hayli zývýrlamaya baþladý yeter artýk bu kadarýda olmaz dedirtiyor yani saygýlar ve iyi çalýþmalar serkan kardeþ
hayýr olumsuz buluyorum oyumuda olumsuz olarak kulandým cünkü gereksiz yerlere sansur uyguluyor türk orf adat gelenek göreneklerini yozlaþtýran bozan bir cok magazin programý varken siyasi cýkarlar dogrultusunda haber kanallarýna sansur uygulamasý gercek ve olmasý gerekeni yapmadýgý anlamýndadýr
:46:olumsuz buluyorum aynen:46:
bence yeterince rtürk görevini iyi yapamýyor.o kadar çok seviyesiz program varki bunlara neden engel olmuyor anlamýþ deðilim
kolaygelsin
FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ
ben film lerdeki konuþmalarý sansürlemesini hiç doðru bulmuyorum orjinalliði bozuyo bi kere ama film ve dizilerde kliblerde ki öpüþme sahneleri çok kötü aileler zor durumda kalýyo onlarýn kapatýlmasý en doðrusu heleki magazin programlarý gençlerin düþmaný zaten sansürlenmesi gerekirken hiç biþey yapýlmý yo çifte satandart uygulaný yo çok çeliþ kili kararlar bunlar rtük böyle olmamalý daha dikkatli takib etmeli bence sanki kendi evlerinde bunlarý görmüyormu bunlar nasýl tahammül edi yolar anlýyamýyorum konuyu açanlara teþekkürler..
dünya da ve özellikle ülkemizde yasaklar kesinlikle fayda saðlamadýðý gibi sýkýntý yaratmýþtýr.
yasaklar yerine eðitimle bukonuyu çözmeliler. tabiki bu yýllarýn býrýkýmý. "deðirmeni heba etmiþ çakçakla oðraþýyorlar" yaratýlan güdümlü basýn ve tvler ilkesizleþince þimdi yasaklarla önlemeye çalýþýyorlar. bu yasaklarý da siyasý amaçlý kullanacaklar. geçmiþte olduðu gibi siyasi amaclýdýr ve karþiyim
bence uygulama yerinde...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri