Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: RTÜK'ün Sansur uygulamalarýný nasýl buluyorsununuz?

Katýlýmcý sayýsý
504. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yerinde Buluyorum

245 48.61%
  • Hayýr Olumsuz Buluyorum

259 51.39%
Sayfa 3/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: RTÜK'ün Sansur uygulamalarýný nasýl buluyorsununuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben olumlu buluyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende olumlu buluyorum ama yetersiz. Böyle baþýboþ ve sorumsuz bir medya baþka ülkelerde göremezsiniz.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her konuda haklýsýnýz dostlar bana kalýrsa rtük bir hayli zývýrlamaya baþladý yeter artýk bu kadarýda olmaz dedirtiyor yani saygýlar ve iyi çalýþmalar serkan kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr olumsuz buluyorum oyumuda olumsuz olarak kulandým cünkü gereksiz yerlere sansur uyguluyor türk orf adat gelenek göreneklerini yozlaþtýran bozan bir cok magazin programý varken siyasi cýkarlar dogrultusunda haber kanallarýna sansur uygulamasý gercek ve olmasý gerekeni yapmadýgý anlamýndadýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende olumlu buluyorum ama yetersiz. Böyle baþýboþ ve sorumsuz bir medya baþka ülkelerde göremezsiniz.
    Saygýlar.

sana katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:46:olumsuz buluyorum aynen:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence yeterince rtürk görevini iyi yapamýyor.o kadar çok seviyesiz program varki bunlara neden engel olmuyor anlamýþ deðilim
    kolaygelsin

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben film lerdeki konuþmalarý sansürlemesini hiç doðru bulmuyorum orjinalliði bozuyo bi kere ama film ve dizilerde kliblerde ki öpüþme sahneleri çok kötü aileler zor durumda kalýyo onlarýn kapatýlmasý en doðrusu heleki magazin programlarý gençlerin düþmaný zaten sansürlenmesi gerekirken hiç biþey yapýlmý yo çifte satandart uygulaný yo çok çeliþ kili kararlar bunlar rtük böyle olmamalý daha dikkatli takib etmeli bence sanki kendi evlerinde bunlarý görmüyormu bunlar nasýl tahammül edi yolar anlýyamýyorum konuyu açanlara teþekkürler..

mamoste
    Misafir

dünya da ve özellikle ülkemizde yasaklar kesinlikle fayda saðlamadýðý gibi sýkýntý yaratmýþtýr.
    yasaklar yerine eðitimle bukonuyu çözmeliler. tabiki bu yýllarýn býrýkýmý. "deðirmeni heba etmiþ çakçakla oðraþýyorlar" yaratýlan güdümlü basýn ve tvler ilkesizleþince þimdi yasaklarla önlemeye çalýþýyorlar. bu yasaklarý da siyasý amaçlý kullanacaklar. geçmiþte olduðu gibi siyasi amaclýdýr ve karþiyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence uygulama yerinde...

Sayfa 3/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri