Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: RTÜK'ün Sansur uygulamalarýný nasýl buluyorsununuz?

Katýlýmcý sayýsý
504. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yerinde Buluyorum

245 48.61%
  • Hayýr Olumsuz Buluyorum

259 51.39%
Sayfa 7/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: RTÜK'ün Sansur uygulamalarýný nasýl buluyorsununuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumsuz buluyorum.
    evde ailelerin yapmasý gereken þeyi rtuk kendi baþýna yapmaya çalýþýyor.aile izletmesin kardeþim çoluðuna çocuðuna,ondan sora rtuk u arayýp þikayet ediyolar böyle yayýn olmaz diye.
    bizimkiler emek etmiþ film çekmiþ dizi çekmiþ bi sahnesinde araba kazasý oluyor aktör rolünü yapýyor makyöz makyajý yapýyor efektler suni kan hepsi dört dörtlük çekiliyor, yayýnlanýrken caart diye kan gizlenmeye çalýþýlýyor ortaya aptal bir görüntü çýkýyor ve insanlarýn emekleri de boþa gidiyor.
    insanlar önce kendilerini sora ailelerini eðitecekler çoluk çocuk izliyor diye hertürlü yasak savunulamaz böyle biþey çok saçma.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sansürlenecek biþey varsa oda saçma sapan yaýþmalar ve saçmalýðý isminden bile belli olan reklamlar ve programlar var ama bizde hata bir tane kahraman çýkartýyor medya tamam barýþ akarsu Allah rahmet eylesin onunla sorunum yok ama bizim kaç tane þehidimiz oldu bu kadar ilgi görünmedi yaaa medya bizi mahediyor kanýmýzý bozuyor ve uyutuyor bizi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lordlordleon Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sansürlenecek biþey varsa oda saçma sapan yaýþmalar ve saçmalýðý isminden bile belli olan reklamlar ve programlar var ama bizde hata bir tane kahraman çýkartýyor medya tamam barýþ akarsu Allah rahmet eylesin onunla sorunum yok ama bizim kaç tane þehidimiz oldu bu kadar ilgi görünmedi yaaa medya bizi mahediyor kanýmýzý bozuyor ve uyutuyor bizi
    haklý olabilirsin ancak o dediðin olay rtük ile alakalý deðil....o tamamen bizim medyanýn ,çok özür diliyerek söylüyorum,karaktersizliðiyle ve cibiliyetsizliðiyle alakalý....bir kaç ay önce m.ali birand denilen zat ,tv lerin genel yayýn yönetmenlerini toplayýp þehit haberlerini fazla ön plana çýkartmayýn demiþti...dünya alemde bunu biliyor ve de biçok haber ajansý bunu duyurmuþtu....ama dediðim gibi; bu olaylar rtük ün meselesi deðil...bunlarý daha farklý baþlýklar altýnda konuþsak daha saðlýklý olur..çünkü bu konunun baþlýðý rtük...selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu buluyorum.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haklý olabilirsin ancak o dediðin olay rtük ile alakalý deðil....o tamamen bizim medyanýn ,çok özür diliyerek söylüyorum,karaktersizliðiyle ve cibiliyetsizliðiyle alakalý....bir kaç ay önce m.ali birand denilen zat ,tv lerin genel yayýn yönetmenlerini toplayýp þehit haberlerini fazla ön plana çýkartmayýn demiþti...dünya alemde bunu biliyor ve de biçok haber ajansý bunu duyurmuþtu....ama dediðim gibi; bu olaylar rtük ün meselesi deðil...bunlarý daha farklý baþlýklar altýnda konuþsak daha saðlýklý olur..çünkü bu konunun baþlýðý rtük...selametle

ya kususra bakmayýn doluydum galiba özür dilerim saðol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her cumlede bir BÝPPPPPPPPPPP cikmaya basladi nedir bu ya
    kemal sunalin butun filmleri aynen
    100 lafin 50 si BÝPPP
    bu bence cok yanlýs
    30 yýldýr bir sey yok ta simdi mi ayni filmlerde bir sey var
    sanki filmler bastan dublajlanmiþta sansur koyuyorlar
    örnek:
    ayni filmde eþþek lafi BÝPPPPPPPPPPP
    inek lafi aynen
    fark yok ki
    ikisini de BÝP lesin o zaman

cok yanlis cok
    ÖNCE SU REKLAM SACMALIKLARINI DURDURSUNLAR..!
    1 SAAT FÝLMÝN 30 DAKÝKASI REKLAM...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þindi herkez kendi bildigini söylemiþ olaylara objektif bakarsak sansür olsun olmasýn evet hayýr halk oylamasýna dönmüþ.bu gün avrupadan ordan buradan örnekler veriliyor. oralarda sansür yokmu her toplum kendine göre bu iþle ilgili önlemler almýþ.hepimiz biliyoruz bu konuda kokuþmuþluk bizde özgürlük adýna yapýlan soytarýlýktan baþka bir þey degil.örnekler fransa ve diger avrupa ülkelerinde saat=24:00 ten evvel *****ya izin vermiyor sen bir hollanda ingiltere kralicesine veya devlet büyügüne brokrata ulu orta hakaret edemezsin hiç bir gazetede vahþet gibi kaza fotoraflarýný görüntülerini yayýnlayamazsýn amerikada ikiz kulelerden kimse bir kare ceset fotorafý görüntü yayýnlaya bildimi iþte toplum degerlerini korumak için sansürü iyi anlamak þart toplum degerlerinin korunmasý içinde her konuda her yerde sansürde þart cünkü bu ortasý olan bir konu sansür olmasýn diyende olsun diyenin hakkýna gasp ediyor.öyleyse toplumun cogunlugunun istedigi dogrultuda bu iþler yapýlmýyor.yapýlmalý
    Konu özzeko tarafýndan (13-08-2007 Saat 10:28 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: kelime hatasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yok ben anladým ne demek istediðinizi...bende sorun yok....ancak anladýðým kadarýyla siz kendi yapmanýz gereken iþleride devletin yada rtük ün üstlenmesini istiyorsunuz...ben þunu savunuyorum...ben bir baba olarak çocuklarým için sakýncalý bulduðum birþeyler varsa onlara seyrettirmem,bu kadar basit...benim ebeveyn olarak görevim budur....kendi çocuðuna seyrettirenede mani olmam..o onlarýn tercihidir...ben seyrettirmek istemiyorsam,seyrettirmek isteyenin hürriyetinede engel olmam..bu benim tarzým...beðenmeyen varsa kendi sorunudur...
    ne entrikadýr ki.! medyanýn olaylara olumsuz bakýþ açýsýný belirtirken , medyanýn özgür yayýnýný savunmaktasýnýz.? zaten medya bu konular da olumlu yayýn akýþýnda bulunsalardý bu kurumlara ihtiyaç doðmazdý.sansürü savunmadýðýnýzý belirtirken nicke sansür uyguladýnýz..!! peki nickin sansüre ihtiyaçý olup olmadýðý kanýsýna þahsi vardýnýz..!!! siz daha bu konularý saðlýklý irdeleyemediniz ki çocuðunuzun ne zaman ne izlediðini takibini saðlayabilesiniz..!!!!

toplumumuz daha sizin gibi düþüncelerde olabilcek , yayýn akýþ diyaðramýný sunacak , kültür vede birikime sahip deðildir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben olumsuz buluyorum sansür yasak olaylarýna

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alýntý ***ymanTR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne entrikadýr ki.! medyanýn olaylara olumsuz bakýþ açýsýný belirtirken , medyanýn özgür yayýnýný savunmaktasýnýz.? zaten medya bu konular da olumlu yayýn akýþýnda bulunsalardý bu kurumlara ihtiyaç doðmazdý.sansürü savunmadýðýnýzý belirtirken nicke sansür uyguladýnýz..!! peki nickin sansüre ihtiyaçý olup olmadýðý kanýsýna þahsi vardýnýz..!!! siz daha bu konularý saðlýklý irdeleyemediniz ki çocuðunuzun ne zaman ne izlediðini takibini saðlayabilesiniz..!!!!

toplumumuz daha sizin gibi düþüncelerde olabilcek , yayýn akýþ diyaðramýný sunacak , kültür vede birikime sahip deðildir..
    birincisi benim entrikyla falan iþim olmaz...heralde çakýþma diyecektiniz...þunu anlamamakta ýsrar ediyorsunuz....kiþisel fikirlerin,hatta yüzbinlerce kiþinin fikirleri milyonlar için baðlayýcý olmamalýdýr...ülkemizde çoðulcu demokrasi esas ise bu konuda da böyle olmalýdýr...þunu diyebilirsiniz...çoðulculuk her zaman saðlýklý sonuç verirmi???cevabým kesinlikle HAYIR....ancak þu anda çoðulcu demokrasiden daha iyi bir yol göremiyorum....dolayýsýylada milyonlarca insan o abuk subuk programlarý seyredip onlara rating kazandýrýyorsa ben ve benim gibi düþünen insanlar o programlarý seyretmek istemiyorsak ve çocuðumuza seyrettirmek istemiyorsak yapacaðýmýz iki iþ var....birincisi o kanallarý açmamak ,ikincisi onlarýn yerine kendimiz ve ailemiz için uygun bulduðumuz þeyleri seyretmek ve seyrettirmek...bu kadar basittir...milyonlarýn seyrettiði programý ben seyretmek istemiyorsam bu devletin yada rtük ün sorunu deðildir....bireysel istekler için devlet veya rtük kullanýlamaz....bizim medyamýzýn iyi bi medya olmadýðýný bende biliyorum...buna itirazýmda yok...hatta benim evimde türksat çanaðý ve diðer türk kanallarýna ait platformda yok....bu benim tercihim...bu kadar basit....son olarakta senin nikini sansürlemek gibi bi derdimde yok yetkimde....bana ne senin nikinden...nikinin sansürlenmesi tamamen forum yönetiminin isteði ve forumun altyapý programý olan vBulletin ile alakalý bi konudur...nickinin sansürlenmesiyle ilgili bi sýkýntýn varsa onu forum yönetimiyle paylaþ.....selametle....

Sayfa 7/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri