REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: sayın yöneticim sen koyu fener taraftarı değilmiydin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın yöneticim sen koyu fener taraftarı değilmiydin

nikinin altında yeni dikkatimi çekti takım tutmuyorum demen
    seni ne kızdırdı dostum fenerli kanından vaz geçemez seni kim kızdırdı
    valla yakarım izmiri:49::49::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nikinin altında yeni dikkatimi çekti takım tutmuyorum demen
    seni ne kızdırdı dostum fenerli kanından vaz geçemez seni kim kızdırdı
    valla yakarım izmiri:49::49::49:
    Bizim forum üzerinden birilerini tesvik eder gibi profilde fener yazması olmuyor kanatini getirdik tum admin yoneticiler karar aldık takım tutmuyorum işaretledik OLay bu fenerliyiz sonucta ama olsun bu sekil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı çıkabilecek polomikleri yaratmamak için bu karar alındı.Ne kadar tarafsız olarak konulara yaklaşsakda orada takım yazınca bazı üyeleri inandıramıyoruz

Biz tarftarlığı gönlümüzde yaşıyoruz forumda ise elimizden geldiğince tarafsız olmaya gayret ediyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bizim forum üzerinden birilerini tesvik eder gibi profilde fener yazması olmuyor kanatini getirdik tum admin yoneticiler karar aldık takım tutmuyorum işaretledik OLay bu fenerliyiz sonucta ama olsun bu sekil
    fikrinize saygılıyız icabinda kurallar uyulmak için vardır bizede alkış tutmak
    düşer selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bazı çıkabilecek polomikleri yaratmamak için bu karar alındı.Ne kadar tarafsız olarak konulara yaklaşsakda orada takım yazınca bazı üyeleri inandıramıyoruz

Biz tarftarlığı gönlümüzde yaşıyoruz forumda ise elimizden geldiğince tarafsız olmaya gayret ediyoruz
    çok ince bir düşünce @tiker ustam formumuzu başa güreştiren bu tür
    davranışlarınız olsa gerek saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu anlaşıldığına göre kapatalım artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri