Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: sayýn yöneticim sen koyu fener taraftarý deðilmiydin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn yöneticim sen koyu fener taraftarý deðilmiydin

nikinin altýnda yeni dikkatimi çekti takým tutmuyorum demen
    seni ne kýzdýrdý dostum fenerli kanýndan vaz geçemez seni kim kýzdýrdý
    valla yakarým izmiri:49::49::49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nikinin altýnda yeni dikkatimi çekti takým tutmuyorum demen
    seni ne kýzdýrdý dostum fenerli kanýndan vaz geçemez seni kim kýzdýrdý
    valla yakarým izmiri:49::49::49:
    Bizim forum üzerinden birilerini tesvik eder gibi profilde fener yazmasý olmuyor kanatini getirdik tum admin yoneticiler karar aldýk takým tutmuyorum iþaretledik OLay bu fenerliyiz sonucta ama olsun bu sekil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bazý çýkabilecek polomikleri yaratmamak için bu karar alýndý.Ne kadar tarafsýz olarak konulara yaklaþsakda orada takým yazýnca bazý üyeleri inandýramýyoruz

Biz tarftarlýðý gönlümüzde yaþýyoruz forumda ise elimizden geldiðince tarafsýz olmaya gayret ediyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bizim forum üzerinden birilerini tesvik eder gibi profilde fener yazmasý olmuyor kanatini getirdik tum admin yoneticiler karar aldýk takým tutmuyorum iþaretledik OLay bu fenerliyiz sonucta ama olsun bu sekil
    fikrinize saygýlýyýz icabinda kurallar uyulmak için vardýr bizede alkýþ tutmak
    düþer selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bazý çýkabilecek polomikleri yaratmamak için bu karar alýndý.Ne kadar tarafsýz olarak konulara yaklaþsakda orada takým yazýnca bazý üyeleri inandýramýyoruz

Biz tarftarlýðý gönlümüzde yaþýyoruz forumda ise elimizden geldiðince tarafsýz olmaya gayret ediyoruz
    çok ince bir düþünce @tiker ustam formumuzu baþa güreþtiren bu tür
    davranýþlarýnýz olsa gerek saygýlar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu anlaþýldýðýna göre kapatalým artýk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri