REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: yumatu ve anımaux

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 yumatu ve anımaux

çok değerli yumatu ustaları.yumatunun modülü yle birlikte satılan bir receiveri varmış.bu model anımaux ve benzer kanalları açıyormuş.kapsamlı bilgisi olan vara yardımcı olabilirmi? teşekkürlerle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar, benim bildiğim kadarıyla animaux kanalını çözen, hiçbir uydu yok. ama, bizim bilmediğimiz yeni bir ürün olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

E modül dedikleri şeyle beraber satılan bu Yumatu cihazı ve ücreti hakkında bilgisi olan ustalarımızı bekliyoruz.zaten ucuz diyor birkaçı.ayrıca redline 100 csx i sollarmış felan filan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı felekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok değerli yumatu ustaları.yumatunun modülü yle birlikte satılan bir receiveri varmış.bu model anımaux ve benzer kanalları açıyormuş.kapsamlı bilgisi olan vara yardımcı olabilirmi? teşekkürlerle..
    sordugun mx reader galiba ama bu makinada sadece kart okuyucu var.hangi kanallari acar diyorsan buraya bakabilirsin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar eternet girişli modeli var yumatu diamond şu anda sorunsuz çalışıyor animaux ve diğer kanallar ama netiniz olması gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı felekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım yumatu mx ile xshare sistemi ile izleyebilirsin ben izliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri