Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Redline iþbaþýna Marþþþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs Redline iþbaþýna Marþþþ

devilprveðerli ustalar ve arkadaþlar 3 aydýr rl 10 csx kullanýyom 5 arkadaþýmada aynen aldýrdým.cihazý da iyice yuttum ama,çok donuyor saçma sapan huylarý var.manual aramada kanallar çift çift çýkýyor.zýrt pýrt zýrýlayýp kapanýyor.kanal bilgisi hep türksat ve hortbirt i güncelliyor.benimki astra sirüs..vs.ch ýraq list seçeneðide hep hispasat ve telstarý güncelliyor..ne bilim iþte.
    Acilen REDLÝNE FÝRMASINI ÝÞ BAÞINA ÇAÐIRIYORUUUMMMM..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet yaklaþýk 2 ay önce ben de aldým ilk günler iyiydi þu anda sadece multiler çalýþýyor oda kanal geçiþlerinde sýk sýk donuyor. Piþman oldum , uydu güncelleme de çok uzun bir zamandýr çalýþmýyor.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart redline

Alýntý felekcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    devilprveðerli ustalar ve arkadaþlar 3 aydýr rl 10 csx kullanýyom 5 arkadaþýmada aynen aldýrdým.cihazý da iyice yuttum ama,çok donuyor saçma sapan huylarý var.manual aramada kanallar çift çift çýkýyor.zýrt pýrt zýrýlayýp kapanýyor.kanal bilgisi hep türksat ve hortbirt i güncelliyor.benimki astra sirüs..vs.ch ýraq list seçeneðide hep hispasat ve telstarý güncelliyor..ne bilim iþte.
    Bende aynen arkadaþa katýlýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý felekcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum hayatýnýn hatasýný yapmýþsýn ve arkadaslarýna istemeden kötülük yapmýþsýn redline14000 gibi serilerini duydunmu 14500 kullanmýþtým 1 yýl geçmeden yazýlým desteði bitti bir suru firma yýllarca emu çýkartýrken bu modellere 4,5 emudan fazla çýkartmadý csx100 lerede bu yýl sonunda çýkarmýycak emu elinizde patlýycak uydudan güncellemeyle kandýrýyorlar bizi baska bir model satmaya baslayýnca unuturlar sizleri hala destek varken elinden çýkart

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nereden biliyorsun yýl sonuna kadar yazýlým çýkmayacagýný argedemi çalýþýyorsun ..böyle asýlsýz haber yazýp milletin kafasýný bulandýrma..þu anda piyasanýn en iyi cihazýdýr ...srg.tps.multi.orf.d+.cabo.shovtime nilsat.srus.telestar.premier...ok yazýlým attýrmadan koltugunun altýna alýp çarþý pazar dolaþtýrmadan uydudan ok ..varmý baþka cihaz bunu yapan ..cihazý karalama arkadaþ ..karalýyacaksan on yýl garanti veripte 2 senedir yazýlým çýkarmýyanlarý karala ..varsa bunlarýn hepsini açan cihaz yazýlým atmadan yaz da bizde bilelim ..bu iþn içinde biri olarak ...REDLÝNE alanlara uydudan sonuna kadar hep destek tam destek......

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nereden biliyorsun yýl sonuna kadar yazýlým çýkmayacagýný argedemi çalýþýyorsun ..böyle asýlsýz haber yazýp milletin kafasýný bulandýrma..þu anda piyasanýn en iyi cihazýdýr ...srg.tps.multi.orf.d+.cabo.shovtime nilsat.srus.telestar.premier...ok yazýlým attýrmadan koltugunun altýna alýp çarþý pazar dolaþtýrmadan uydudan ok ..varmý baþka cihaz bunu yapan ..cihazý karalama arkadaþ ..karalýyacaksan on yýl garanti veripte 2 senedir yazýlým çýkarmýyanlarý karala ..varsa bunlarýn hepsini açan cihaz yazýlým atmadan yaz da bizde bilelim ..bu iþn içinde biri olarak ...REDLÝNE alanlara uydudan sonuna kadar hep destek tam destek......
    bravo headend kardeþ ---redline bir numara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    13000 ve 14000 serisi enson nezaman çýktýðýna ve onada uydudan güncelleme özelliði için satýldýðýný ama suan yazýlým yok ben yasadýðým örnekten dolayý bilgi amaçlý yazdým yanýýlýrýmda sizler maðdur olmazsýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar redlýne super takmayýn kýmýn ne olacagýda bellý olmaz sallama haberlerede kanmayýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar yýlardýr yazýyoruz buraya birþey çýktýðý zaman
    hemen üzerine atlýyorsunuz araþtýrmadan redline cihaz
    mihaz falan deðil yok otomatik güncelemeymiþ
    bir data üzerinden bilgi gönderiyorlar ve milyonlarca
    10 15 liralýk cihazý bizleri kandýrarak satýyorlar ve siz
    arkadaþlar bir bilene sormadan gidip alýyonuz sora
    ne yapalým diyonuz kýsaca söyliyim yapacak bir þey yok
    deðiþtirip adam gibi bir cihaz alýp keyfinize bakacaksýnýz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri