REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Haddini Bil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Haddini Bil

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

'Kuran yasaklansın'
    Daha önce de pek çok kez İslam'a yönelik sert sözler sarf eden Özgürlük Partisi lideri Wilders, Hitler'in "Kavgam" kitabı gibi şiddet içerdiğini belirttiği Kuran'ın yasaklanmasını istedi..

Hollanda'da aşırı sağ görüşleriyle tanınan Özgürlük Partisi'nin lideri Geert Wilders, Kuran-ı Kerim'in yasaklanmasını istedi. Geçtiğimiz haftasonu bir İranlının saldırıya uğraması üzerine De Volkskrant gazetesine bir yazı yazan Wilders, Kuran'ı Adolf Hitler'in "Kavgam" kitabına benzetti.

EVLERDE DE OLMASIN
    "Kuran şiddeti haklı gösteren faşist bir kitap, ülkenin hukuk sistemiyle bağdaşmıyor. Bu kitabı da Kavgam' gibi yasaklayın" dedi. Topluma bizim ülkemizde Kuran'ın asla şiddete bir mazeret olamayacağı mesajını verin" dedi. Kuranın satışının yasaklanması dışında ev ve camilerde okutulması ve bulundurulmasının da yasaklanmasını isteyen Hollandalı politikacı, bu yasakla, "şiddete başvuran ve bunun kaynağını Kuran'dan aldığını savunan radikal görüşlü Müslümanlara iyi bir mesaj verilmiş olacağını'' iddia etti. Wilders, daha önce de İslami kıyafetlerin giyilmesine ve yeni cami yapılmasına son verilmesini istemişti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah yolunda islamiyet için bunu öldüren allahu tealaya yemin olsun o adam cennetliktir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öldürünce bitecekmi dersin? bence başka bişey yapmalı üstad. bu bizi biraz daha saldırgan gösteriyor. haa herifin hakkı ölüm. buna bişey dediğim yok. ama bu yolla biz bir yere varamayız. onu diyorum. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YARGISIZ İNFAZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak şu serefsize ya.kuranı kerimle ,kavgam kitabının içeriğini aynı tutabilecek kadar serefsizleşebiliyor.diyecek hiç bir şey bulamıyorum inanın .bir insanın canını sadece allahtan başka birisinin almasını doğru bulmuyordum(vatan ve namus kavramları haricinde) ama bana bu adamı verseler....töbe töbe...

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee valla bizim böyle sünepe dışişlerimiz olursa böyleleride her haltı yer...hoş diğer islam ülkeleride bizden farklımı???onlarda yan gelip yatma karşılığı ruhlarını amerikaya satmışlar...ondan sonra kalkacaksın yok ben bu adamı şöyle yaparım yok böyle yaparım..hiç bişeyde yapamazsın...bu ülkede temsili demokrasi var...yani ülkeyi senin temsilcilerin yönetir...senin temsilcilerinde işte bu...konuşmaya hakkın yok o zaman...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eee valla bizim böyle sünepe dışişlerimiz olursa böyleleride her haltı yer...hoş diğer islam ülkeleride bizden farklımı???onlarda yan gelip yatma karşılığı ruhlarını amerikaya satmışlar...ondan sonra kalkacaksın yok ben bu adamı şöyle yaparım yok böyle yaparım..hiç bişeyde yapamazsın...bu ülkede temsili demokrasi var...yani ülkeyi senin temsilcilerin yönetir...senin temsilcilerinde işte bu...konuşmaya hakkın yok o zaman...
    Aynen katılıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri