REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Galatasaray

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray

G.Saray'ın yeni golcüsü cuma günü İstanbul'da

Galatasaray yönetimi, anlaştığı yeni golcüsünü en geç cuma günü İstanbul'a getirecek. Yönetici Haldun Üstünel, "Yeni forvetimiz en geç cuma günü İstanbul'da olacak" dedi. Haldun Üstünel, Türk basınında tüm Türkiye'ye ilk kez Fotomaç'ın duyurduğu Pauleta için ise "Pauleta ile görüşüyoruz. Bu doğru. Ama bu transferi henüz bitiremedik. Cuma günü getireceğimiz forvetimiz Pauleta da olabilir başka bir isim de..." yorumunu yaptı.

Pauleta tamam

"34 yaşındayım. Futbola veda edeceğim kulübü seçiyorum. Zor bir karar vereceğim. G.Saray'ın teklifi cazip. Olumlu bakıyorum ama korkularım da var".

Henüz 'hayır' demedim
    G.Saray,
    iki gün süre verdiği Pauleta'dan cevap bekliyor. PSG'nin Portekizli golcüsüne verilen süre bu akşam sona eriyor. Pauleta, süre dolmadan G.Saray yönetimine 'Henüz 'Hayır' demedim. G.Saray'a sıcak bakıyorum. Böyle olmasa zaten görüşmezdim. Ancak 34 yaşındayım, belki
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    de futbola veda edeceğim kulübü seçiyorum. Bu nedenle korkularım da var. Yarın (bugün) cevabımı vereceğim' mesajı yolladı.

Üstünel'den yeni itiraf
    Kalli'yi
    tanıdığını, Lincoln ve Hakan Şükür isimlerinin gelmesi için "referans" olduğunu Fransız gazetelerine açıklayan Pauleta'nın Türkiye hakkında bilgi toplamaya devam ettiği de öğrenildi. G.Saraylı yönetici Haldun Üstünel'in, "Pauleta ile görüştüğümüz doğru. Ama kesin gelecek diyemem" sözleri de bu transfer defterinin henüz kapanmadığını, hatta büyük bir umutla beklendiğini de gözler önüne seriyor.

ALINTIDIR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük ihtimalle pauleta olacak gibime geliyor o olmazsa crespo kesin gelecekmiş
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    büyük ihtimalle pauleta olacak gibime geliyor o olmazsa crespo kesin gelecekmiş
    selametle
    bugün gazetede okuduğuma göre crespo işi kesin biştmişanlaşma sağlanmış yazıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayirlisi Olsun Kim Iyi Olacaksa O Gelsin Herşey Başari Için Yapilmali Göstermelik Olmasin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri