REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Ve Hasan Kabze Rubin Kazan'da !..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ve Hasan Kabze Rubin Kazan'da !..

Hasan Kabze resmen Rubin Kazan'da !.. Galatasaray'da takımın başına Feldkamp'ın geçmesinin ardından hazırlık kampında istenilen performansı gösteremediği için Alman hoca tarafından kadro dışı bırakılan Hasan Kabze Rus ekiplerinden Rubin Kazan ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Rubin Kazan'ın resmi sitesinden duyurduğu haberde transfere ilişkin ayrıntılı bir açıklama yapılmazken, Hasan Kabze'nin 99 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Kadro dışı kaldıktan sonra Turkcell Süper Lig takımlarının da yakından ilgilendiği Hasan Kabze Rusya'da Fatih Tekke ve Caner Erkin'in ardından forma giyecek 3. Türk futbolcu oldu.

Kaynak: LigTV

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hasan için hayırlı olsun
    ben galatasarayda uzun yıllar görmek istediğimö bir futbolcuydu ama kallinin seçimi bu saygı duymak gerekir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üzüldüm valla hasan için....keşke daha çok forma yüzü görebilseydi de daha iyi bi takıma transfewr olabilseydi...keşke bizim beşiktaş alsaydı onu...kendisine başarılar...hakikaten iyi futbolcu ve iyi bi adam....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternette biraz bakındım.Rubin kazan takımı Rusya 1. Ligine 2003 yılında yükselmiş ve yükseldiği ilk yılda 3. olarak UEFA kupasına katılma başarısı göstermiş.
    2004 yılında 10. olarak bitirmiş 2005 yılında ise 4. bitirerek tekrar UEFA'ya katılmış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri