REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Softcam Dosya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Softcam Dosya

Arkadaşlar forumdaki softcam dosya bölümü galiba kalkmış.Özellikle astradaki d +lar için bölüm baya yardımcı oluyordu.Şimdi diyeceksiniz ki nagravision bölümünde keyler zaten sürekli güncel.Oradan al ve gir diyeceksiniz.Biss keyleri girebiliyorum ama nagravisionları giremiyorum.Softcam dosya bölümü yeniden açılırsa ve güncellenirse sevinirim teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Softcam dosyalar cihazların kendi bölümlerinde verilecektir:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elektrikcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar forumdaki softcam dosya bölümü galiba kalkmış.Özellikle astradaki d +lar için bölüm baya yardımcı oluyordu.Şimdi diyeceksiniz ki nagravision bölümünde keyler zaten sürekli güncel.Oradan al ve gir diyeceksiniz.Biss keyleri girebiliyorum ama nagravisionları giremiyorum.Softcam dosya bölümü yeniden açılırsa ve güncellenirse sevinirim teşekkürler.
    Softcam dosyaların bölümü kalkmasının ana nedeni bir çok bölümde aynı konuların acılımı olması idi.Bu yüzden yonetim olarak böyle bir karar alarak kendi bölümlerinde işlenmesinin daha uygun olacagı kanısına vardık.
    Konu Admin tarafından (22-08-2007 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri