REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İst.Büyükşehir Bld:2 FenerBahçe:0 MAÇ SONU ÖZETİ (Lütfen Başka Konu acmayınız)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun sana ist.belediye,diyorum tebrik ediyorum hasta fenerbahçeli olarak,durun beyler nedir bu acelecilik sadece namağlup şanpiyon olamıyacaz,durun bakalım bekleyin pazartesiyi sanki diğer büyükler maçı oynamış kazanmışlar gibi bir hava esiyor burada dereyi görmeden paçayı sıvamışlar bu bir kazadır sezon sonuna daha çok var,nasıl herkeste pazartesi sendoromu oluyorsa bu sezon başı sendoromudur kimse heveslenmesin şanpiyon fener.tekrar tebrikler ist.belediye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrikler İBBS başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçe bu seneye moralsiz başladı anşlaşıldı ama ben hala iddia ediyorum liglerin başlaması için bu tarih çooooook erken perfonmansın yarısı düşüyor maalesef
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi arkadaşlar dünya kupası maçlarının açılış maçlarının son şampiyon ile oynanır genelde ve son şampiyon yenilir isterseniz bir inceleyin biz lig sonuna kadar böyle devam etmesini isteriz
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir fenerbahçeli olrak istanbul büyükşehir belediyeyi kutluyorum fenerbahçye futbol dersi verdi belki bizim takım bu mactan sonra birazda olsa cidiyetle işlerine bakalarlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aşırı Hızdan Kaynaklanan, Kötü bir trafik Kazası
    Umarım Hasar Çabuk onarılır..
    eğer onarım yapılamazsa, gelecek kazaların önüne geçilmez..
    benim şahsi görüşüm takımdaki herkez Roberto halleder dedi...
    Roberto yolu bilmediği için virajı alamadı ve kaza oldu..
    (Takım oyunu ruhu yoktu - tebrikler İ.B.B.S. iyi oynadı kazandı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ah deniz ah.Allah belanı versin.

Ordaki en önemli sorun.Deniz'in oynaması.O denizi niye hala yollamıyo bilmiyom.O adamın oynadığı maçların %90'ını kaybettik.Ne zaman bi gol yesek ya servet yada denizden oluyo.Adamların durdukları yerler çok faul.Bide her topu kaptırıyolardı.Servet'in gittiği iyi oldu ama bide denizi yollasak tam süper olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

feneri hic beyenmedim aferin ibşehire aslanlar gibi oynadı ben bir fenerli olarak bu sene bir şey beklemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her Sezon Başinda Yapariz Biz Böyle Sürprizler Fenerbahçe Olarak. Ama Sonunda Gülen Yine Biz Oluruz Inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık valla bu taraftara bu takıma yakışmıyor. ancak Ziko nun takımı iyi hazırlamadığı ortada Fenerede Sinan gibi biri mi gerekiyor?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri