REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: tuncayın ayrılması tarihi bir hata olmuştur

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tuncayın ayrılması tarihi bir hata olmuştur

hatırlarsanız böyle bir konu açmıştım bugün bütün türkiye gördü tuncay
    olmayınca bu takım bir hiç buna başkanda dahil niye başkan dahil biliyonuzmu
    geçen yıl lig bitene kadar on kere fenerin maçlarında kalp spazmı geçirdim
    ziko yüzünden ama ölmedim bu sene kesin ölürüm çünkü hoca devam ediyor
    tuncayıda gönderdiler alex i ikna edeceklerine tuncaya verselerdi o parayı
    asıl siz çarşambadan sora görün curcunayı tahminim bu sefer başkan gider
    kerimi gördünüz dimi on tane edu 20 tane lugano 30 tane devid eder nerde
    Konu f47xfenerli tarafından (11-08-2007 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tuncay olayi bitmistir takma kafana o gecmiste kaldi.bu takim tuncaysiz alexsiz de mac kazanmasi lazim.bence bu sene daha iyi takim olucaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EVLERE ŞENLİK BİR FENER ..ARKADAŞA KATILIYORUM ..ÇARŞAMBA ÇOK ŞEYLERE GEBE BU KAFAYLA BİR ŞEY OLMAZ ..her geçen yıl fenere futboldan uzaklaştırıyor .yanlış hoca ve transfer politikası ..avrupalı fenere bak ..!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazıları 'gittiği takıma bak' diyip bi nevi adamın arkasından teneke çalmışlardı...kaçan balık büyük olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tuncay'ın ayrılışı değil Tuncay'ın satılması tarihi bir hata olmuştur. Tuncay kendi geleceğini düşünerek En gözde liglerden biri olan İngiltere Premier Ligi ' ne gitti. Ben Fenerbahçeli değilim ama Tuncay gitti diye hiç üzülmeyin.
    Bu arada bugün saat 5'te FOX Tv ' de Middlesbrough - Blackburn Rovers maçı var kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her görüşe saygılıyım ama bence tuncay kendi önünü açtı gözünü avrupaya dikti takımı çok kaliteli olmayabilir ama o takımda parlayıp avrupanın dev klüplerinde forma giyebilir bence tuncayın önüne şans bir defa geldi oda onu tepmedi
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her görüşe saygılıyım ama bence tuncay kendi önünü açtı gözünü avrupaya dikti takımı çok kaliteli olmayabilir ama o takımda parlayıp avrupanın dev klüplerinde forma giyebilir bence tuncayın önüne şans bir defa geldi oda onu tepmedi
    selametle
    ustam benim sitemim yönetime hani avrupada kupa alacağız diyorlar
    ya neyle ziko ylamı geçen yılı bi hatırlayın tr liginde şampiyonluğa inanan
    bir takım olsaydı ziko nun tatımına 10 15 puan fark atardı ama malesefki
    yoktu adam hoca moca falan değil sadece yumuşak karekteri olan ve
    kendi vatandaşlarına yani brezilyalılara fenerin sırtından para kazandırıyor
    devid edu lugano hatta alex hatırlayın geçen yıl fenerin avrupa maçlarını
    top bu kişilere geldimi ayakları titriyordu bir tane kahramanımız vardı
    tuncay ziko ve yönetimin vurdum duymaz kendini beğenmiş tavılları
    yüzünden ayrılmıştır hemde bedava yalnız tuncaymı m yozgatlı ümit özat serkan balcı emektar rüştü kerim dün ziko basına ne dedi biliyomuzmu kerim harikaymış fenerde öyle değilmiş eee insaf sen adama şans mı verdin kendi
    vatandaşlarını oynatacan diye sözün özü ziko gitmese yönetim gider
    bütün bu yaptıklarına reğmen futbol dışı yaptıkları tabi buraya yazıyorum
    çarşambadansora çok değişecek dümenden benim şeyim? büyük demekle büyük olmuyor futbol takımının icratleri ortada avrupada bu kadar büyüğüz diyorlar ülkeye puan adına ne vermiştir ben söyliyim hiç neyse söylicek o kadar
    çok şey varki yönetim kendini kandırmaktan vazgeçsin biz fenerliler bu sanal büyümeyi yemiyoruz artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet CABBARi kendi önünü açtı
    Middlesbrough belki yanlış tercihdi ama yinede Arsenal, Manchester United, Chelsea gibi takımlarla oynayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet CABBARi kendi önünü açtı
    Middlesbrough belki yanlış tercihdi ama yinede Arsenal, Manchester United, Chelsea gibi takımlarla oynayacak
    yooo bence öyle düşünme...m.borough bence tuncay için en iyi tercihlerden biriydi....çünkü tuncayın barcelona,r.madrid,man.utd.,milan gibi dev takımlarda oynama şansı yok...çünkü aşırı yetenekli top-class bi oyuncu değil...dolayısıylada gittiği takım iyi takım...ve şunu söyleyeyim,m.borough bizim türk takımlarının hepsine kök söktürür haberiniz olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde aynı sorunu emre ve okan da yaşamıştık ben herşeye varım birde fenerin yenildiği her kadro bizim için iyidir heyecan gelsin birde bunlar ilk maçlar ligte olur böle kazalar
    Konu mehmet07 tarafından (11-08-2007 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri