Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: tuncayýn ayrýlmasý tarihi bir hata olmuþtur

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tuncayýn ayrýlmasý tarihi bir hata olmuþtur

hatýrlarsanýz böyle bir konu açmýþtým bugün bütün türkiye gördü tuncay
    olmayýnca bu takým bir hiç buna baþkanda dahil niye baþkan dahil biliyonuzmu
    geçen yýl lig bitene kadar on kere fenerin maçlarýnda kalp spazmý geçirdim
    ziko yüzünden ama ölmedim bu sene kesin ölürüm çünkü hoca devam ediyor
    tuncayýda gönderdiler alex i ikna edeceklerine tuncaya verselerdi o parayý
    asýl siz çarþambadan sora görün curcunayý tahminim bu sefer baþkan gider
    kerimi gördünüz dimi on tane edu 20 tane lugano 30 tane devid eder nerde
    Konu f47xfenerli tarafýndan (11-08-2007 Saat 02:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tuncay olayi bitmistir takma kafana o gecmiste kaldi.bu takim tuncaysiz alexsiz de mac kazanmasi lazim.bence bu sene daha iyi takim olucaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

EVLERE ÞENLÝK BÝR FENER ..ARKADAÞA KATILIYORUM ..ÇARÞAMBA ÇOK ÞEYLERE GEBE BU KAFAYLA BÝR ÞEY OLMAZ ..her geçen yýl fenere futboldan uzaklaþtýrýyor .yanlýþ hoca ve transfer politikasý ..avrupalý fenere bak ..!!!!!!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazýlarý 'gittiði takýma bak' diyip bi nevi adamýn arkasýndan teneke çalmýþlardý...kaçan balýk büyük olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tuncay'ýn ayrýlýþý deðil Tuncay'ýn satýlmasý tarihi bir hata olmuþtur. Tuncay kendi geleceðini düþünerek En gözde liglerden biri olan Ýngiltere Premier Ligi ' ne gitti. Ben Fenerbahçeli deðilim ama Tuncay gitti diye hiç üzülmeyin.
    Bu arada bugün saat 5'te FOX Tv ' de Middlesbrough - Blackburn Rovers maçý var kaçýrmamanýzý tavsiye ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her görüþe saygýlýyým ama bence tuncay kendi önünü açtý gözünü avrupaya dikti takýmý çok kaliteli olmayabilir ama o takýmda parlayýp avrupanýn dev klüplerinde forma giyebilir bence tuncayýn önüne þans bir defa geldi oda onu tepmedi
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    her görüþe saygýlýyým ama bence tuncay kendi önünü açtý gözünü avrupaya dikti takýmý çok kaliteli olmayabilir ama o takýmda parlayýp avrupanýn dev klüplerinde forma giyebilir bence tuncayýn önüne þans bir defa geldi oda onu tepmedi
    selametle
    ustam benim sitemim yönetime hani avrupada kupa alacaðýz diyorlar
    ya neyle ziko ylamý geçen yýlý bi hatýrlayýn tr liginde þampiyonluða inanan
    bir takým olsaydý ziko nun tatýmýna 10 15 puan fark atardý ama malesefki
    yoktu adam hoca moca falan deðil sadece yumuþak karekteri olan ve
    kendi vatandaþlarýna yani brezilyalýlara fenerin sýrtýndan para kazandýrýyor
    devid edu lugano hatta alex hatýrlayýn geçen yýl fenerin avrupa maçlarýný
    top bu kiþilere geldimi ayaklarý titriyordu bir tane kahramanýmýz vardý
    tuncay ziko ve yönetimin vurdum duymaz kendini beðenmiþ tavýllarý
    yüzünden ayrýlmýþtýr hemde bedava yalnýz tuncaymý m yozgatlý ümit özat serkan balcý emektar rüþtü kerim dün ziko basýna ne dedi biliyomuzmu kerim harikaymýþ fenerde öyle deðilmiþ eee insaf sen adama þans mý verdin kendi
    vatandaþlarýný oynatacan diye sözün özü ziko gitmese yönetim gider
    bütün bu yaptýklarýna reðmen futbol dýþý yaptýklarý tabi buraya yazýyorum
    çarþambadansora çok deðiþecek dümenden benim þeyim? büyük demekle büyük olmuyor futbol takýmýnýn icratleri ortada avrupada bu kadar büyüðüz diyorlar ülkeye puan adýna ne vermiþtir ben söyliyim hiç neyse söylicek o kadar
    çok þey varki yönetim kendini kandýrmaktan vazgeçsin biz fenerliler bu sanal büyümeyi yemiyoruz artýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet CABBARi kendi önünü açtý
    Middlesbrough belki yanlýþ tercihdi ama yinede Arsenal, Manchester United, Chelsea gibi takýmlarla oynayacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MusaKa92 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet CABBARi kendi önünü açtý
    Middlesbrough belki yanlýþ tercihdi ama yinede Arsenal, Manchester United, Chelsea gibi takýmlarla oynayacak
    yooo bence öyle düþünme...m.borough bence tuncay için en iyi tercihlerden biriydi....çünkü tuncayýn barcelona,r.madrid,man.utd.,milan gibi dev takýmlarda oynama þansý yok...çünkü aþýrý yetenekli top-class bi oyuncu deðil...dolayýsýylada gittiði takým iyi takým...ve þunu söyleyeyim,m.borough bizim türk takýmlarýnýn hepsine kök söktürür haberiniz olsun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizde ayný sorunu emre ve okan da yaþamýþtýk ben herþeye varým birde fenerin yenildiði her kadro bizim için iyidir heyecan gelsin birde bunlar ilk maçlar ligte olur böle kazalar
    Konu mehmet07 tarafýndan (11-08-2007 Saat 12:27 ) deðiþtirilmiþtir.
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri