REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ***** serverimi çalıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 ***** serverimi çalıyorlar

arkadaşlar

sakın bilgilerinizi kimseye vermeyin ben verdim

ücretini ödediğim ***** serverimi dreambox dan çalmışlar.bu kaçıncı oldu..

ne yapsam engelleyemiyorum..

gbox kurmaları için bilgilerimi vermiştim..

şimdi nasıl engelleyebilirim..

neyi değiştirmem gerekir..şifreleride değiştirdim ama..genede olmuyor..

adamlar bir yolunu bulup bilgilerimi çalıyor..

saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sırf bu yüzden dreambox kullanmıyorum.adamlar cihaza tumuyle kumadan bile ediyorlar gerekirse siz dns adresinizi degiştirin bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bu sorunu ilk defa duydum neler olabiliyormuş hayret.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifren, nereden değişiyorsun drembox içindenmi yoksa ebeveyin kilidenmi artı dyns sayfasından şifreni değiş bir de şöyle yap modemin şifresini değiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox şifren ilk başta dreamboxtur.onu telnet ile değiştir.kimse giremez.birinede gbox falan kurduyorsan ilk başta dreamboxtaki server bilgilerin yedeğini pc ye al.işlemi karşı tarafa tamamlattıktan sonra dreambox olan şifreni telnet ile farklı bişey yaparak değiştir.
    Konu kanaryam1950 tarafından (02-12-2007 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belki sizlere şaka gelebilir ama...

dreambox cihazıma girmesinler diye önce telnetten şifremi değiştirdim..olmadı engelleyemedim sonra modemi resetledim ttnetin verdiği şifreyi değiştirdim.
    telecomun 4440375 nolu telefonundan saatlerce yardım aldım yine olmadı..
    adamlara bi kere gbox kurarken bütün bilgilerimi iyi niyetlen farkında bile olmadan vermiştim.yeni bir modemmi alacam yoksa modemimi kıracam valla bilemiyorum.bu kadarda insanların adisi olurmu.çok küfredecemde kendime yakıştıramıyorum.siz siz olun kimseye bilgilerinizi vermeyin bu drembox cihazlara her yerden giribilebiliyor.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dreambox şifren ilk başta dreamboxtur.onu telnet ile değiştir.kimse giremez.birinede gbox falan kurduyorsan ilk başta dreamboxtaki server bilgilerin yedeğini pc ye al.işlemi karşı tarafa tamamlattıktan sonra dreambox olan şifreni telnet ile farklı bişey yaparak değiştir.
    giriyorlar arkadaşım giriyorlar.hele bi internetle ilgili bilgilerini ver.sonra ne edersen et giriyorlar.ya modemi ya cihazı devamlı kapalı tutacan.bu nasıl iştir bende anlayamadım bi türlü.nasıl çıkacaz bu işin içinden valla bilemiyorum.
    hapinize saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende dm lerle ilgili calisiyorum bence en basitini yapin siz dreambox kurarken adamlar
    senin modem den port lari acmis istegin kadar sifre degis ama onlar portan gire biliyor
    senin sadece yapman gereken sey modemin icine gir ve port lari kapat o zaman senin senin dm icine giremezler basarilar,, benim bilgim bu
    simdi eger senin portun acik olursa eger onu biri biliyorsa dunyaynin neresinde olursa olsun
    senin dm icine gire bilir ve isterse senin izledigin kanali izleyey bilir sana yazi yazabilir ekranda gorurusun zaten veya kanlalri degisebir o kadar yanii
    Konu umut23 tarafından (13-12-2007 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: tkn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaş gbox paylaşım yapıyor sanırım onun icinde portlar acık mecburen acık tutacak belli portlarıki paylaşım yapabilsin.. tabii girenlerde senin modemin diger portlarını acarak her defasında senin pc ye baglanma fırsatı buluyorlar önce modemine gir dostum bütün portları kapat ne var ne yok sonra modemin giriş sifresini degiştir.daha sonra kendin modemde paylaşım yapaman icin gereken portu ac eger bu kezde giriyorlarsa buna kafa yormak lazım dogrusu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet modemini komple resetle yeniden gbox gerekli portları aç dream şifresinide telnetten değiştir cvshare bilgilerini kopyala image yeniden yükle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri