REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Bilgisayarımızı Nasıl Daha Hızlı Kapatabiliriz???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pcyi en hızlı ben kapatıyorum arkadaşlar nasılmı??fişini çekin sizde gorursunuz))))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunturks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pcyi en hızlı ben kapatıyorum arkadaşlar nasılmı??fişini çekin sizde gorursunuz))))

pekii tekrar açabiliyormusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

laptoplarda o seçenek daha uzun sürüyor,pilin dayanma gücüne bağlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı besterkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sorunumu avast antivirüs programının,"açılışta virüs taraması yap" seçeneğini kullanarak sistemi tarattıktan sonra hallettim.
    sanırım virüs ve casus yazılım,sistem açıkken siliniyor,ama her açılışta kendini yeniliyordu.açılışta taratıp yokedince sorun halloldu gibime geliyor.yardımcı olabilir diye paylaşmak istedim.
    düşüncen doğru ancak her ihtimale karşı format seçeneğini hazırdA beklet...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımın için teşekürler usta tek kelimeyle
    süper !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı besterkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk mesajdakileri yapmıştım zaten.sonuç vermedi.
    virüs ve casus yazılım taratmasını ise,avast,ad-aware2007,windows live onecare güvenlik tarayıcısı ile yaptım.
    sonuç henüz alamadım.ufukta format gözüküyor.
    ilgilerinize teşekkürler.
    formata secenegi pc baştan aşagı silecektir dostum bence pc sistemi geri yükleme komutu ile düzügün calıştıgı bir tarihe al daha sonra virüs programları ile tarat ve oyle kulanmaya devam et en azından sistemi sil baştan yapılandırmak zorunda kalmazsın ama senin sorunun büyük ihtimal virüsten kaynaklanıyor iyi bir program işini cözer ama elinde varmı bilmiyorum yoksada forumuda arkadaşarın veridgi cok iyi vürüs programları var bir dene onları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şöyle bir yöntemde var. Görev yöneticisinde ilk önce ctrl tuşuna basılı iken bilgisayarı kapat derseniz sonucu görürsünüz.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri