Gerçi Uzun Süredir Bu Ayarlar Ýnsanlarýn Kullanýmý Amaçlý Paylaþýma açýk Olmasýna Ragmen Halen Bilmeyenlerimiz Oldugu Düþünülerek Bazen Günde 1 - 2 bazen Haftada 1 - 2 Püf Noktasý Paylaþarak Windows Xp mizin Daha Stabil ve Hýzlý Çalýþmasýna Elimden Geldiði Kadar Katkýda bulunmaya Çalýþýcam .
Ýlk Paylaþýmýmýz Ýnternet Hýzýmýzla Ýlgili . Eðer Bilgisayarýnýz Windows Xp Ýþletim Sistemine Sahip ve Daha Önce Siz veya Birbaþkasý Ýnternet Ayarý Yapmadý Ýseniz Bilgisayarýnýz Ýnternet Hýzýnýzýn Sadece %80 lik Bir Bölümünü Kullanýyordur . Bu sorunu Çözmenin Çok Basit bir Yolu Vardýr .
Bunun için , Baþlat Tusuna bastýkdan sonra Çalýþtýr sekmesine týklýyor ve açýlan pencereye gpedit.msc yazýyoruz . Enter tusuna bastýkdan sonra karsýmýza bir pencere çýkýyor ve bu pencerede önce Bilgisayar yapýlandýrýcýsýna sonra yönetim þablonlarýna oradan aða ve en son olarak Qus paket zamanlayýcýsý týklýyoruz ve Ayarlanabilen bant geniþliðini sýnýrla seçeneðine týklayýp , Etkin diyip bant geniþlik sýnýrýný = 0 yapýyoruz. Ardýndan da Her Ýþlem Sonunda Yaptýgýmýz Gibi Uygula ve Tamam diyoruz . Sýralamada kafalarýn karýþmamasý açýsýndan aþaðýdaki gösterildiði gibidir .
Bunun için : Baþlat >çalýþtýr >gpedit.msc >bilgisayar yapýlandýrýcýsý >yönetim þablonlarý >að >Qus paket zamanlayýcýsý >ayarlanabilen bant geniþliðini sýnýrla >etkin >bant geniþlik sýnýrý = 0 >uygula >tamam yapmanýz yeterli.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri