REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sms Projesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel uygulama olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [/COLOR]

dediklerine katılmamak mümkün değil usta...zaten yapılan şeyin muhakkakki hüsn-ü niyet ve daha çok insanla daha çok şey paylaşma amacında olduğundan hiç kuşkum yok...ben zaten bu fikre soğuk baktığımı söylemedim...sadece bazı sakıncalarından endişe duydum o kadar...
    Verilen talepler su an için cok iyi durumda.Cogu kişi beni tebrik ediyor fikrim için.Bakıp görecez ilginize teşekkur ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey benim düşüncem hem iyi olur hemde iyide olmaya bilir iyi kısmı bağlantısı olmayanlara kebab gibi durumdur iyi olmayan durumiçinde bağlantısı olanlar forumda gereken bütün değişiklikleri vede bilgileri gereksinim duymadan alabiliyorlar

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan bey benim düşüncem hem iyi olur hemde iyide olmaya bilir iyi kısmı bağlantısı olmayanlara kebab gibi durumdur iyi olmayan durumiçinde bağlantısı olanlar forumda gereken bütün değişiklikleri vede bilgileri gereksinim duymadan alabiliyorlar

saygılar
    Kitlemiz evinde pc ve adsl olmayan kullancılara yöenlik.Evinde adsl ve pc si olanlar nede gerek duysun ki bu olaya zaten keyler forumda veriliyor veya yazılımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Birileri zaten bu projemizi kendilerinmiş gibi almış koymuş forumlarına Helal olsun bu konuyuda aldıkları için başka birşey demiyorum gülüyorum şimdi
    Bende katılayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya arkadaşlar o kadar oy veren var! oy verenler lütfen Mesaj yazarak fikirlerini beyan etsinler ...
    Konu MusaKa92 tarafından (06-08-2007 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya arkadaşlar o kadar oy veren var! oy verenler lütfen Mesaj yazarak fikirlerini beyan etsinler ...
    görünen kararsızlık devam ediyor sanırım oy verenlerin mesaj konusunda katılımlarını saklamak istiyorlar ama daha zaman çok katılımların bu konuda yoğunlaşacağını düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    görünen kararsızlık devam ediyor sanırım oy verenlerin mesaj konusunda katılımlarını saklamak istiyorlar ama daha zaman çok katılımların bu konuda yoğunlaşacağını düşünüyorum

İnşallah ama bu kadar kararsızlık yeter. Yazsalar süper olur !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guzel bır uygulama ınsallah devamı gelır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper bir proje mutlaka katılırım.en kısa zamanda bekliyorum

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri