REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sms Projesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya arkadaşlar o kadar oy veren var! oy verenler lütfen Mesaj yazarak fikirlerini beyan etsinler ...
    Konu MusaKa92 tarafından (06-08-2007 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya arkadaşlar o kadar oy veren var! oy verenler lütfen Mesaj yazarak fikirlerini beyan etsinler ...
    görünen kararsızlık devam ediyor sanırım oy verenlerin mesaj konusunda katılımlarını saklamak istiyorlar ama daha zaman çok katılımların bu konuda yoğunlaşacağını düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    görünen kararsızlık devam ediyor sanırım oy verenlerin mesaj konusunda katılımlarını saklamak istiyorlar ama daha zaman çok katılımların bu konuda yoğunlaşacağını düşünüyorum

İnşallah ama bu kadar kararsızlık yeter. Yazsalar süper olur !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guzel bır uygulama ınsallah devamı gelır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper bir proje mutlaka katılırım.en kısa zamanda bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel düşünmüşsünüz beni de eklerseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tanmurat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok güzel düşünmüşsünüz beni de eklerseniz sevinirim
    Ekledik.Yeterli katılım olursa sizlere eposta yoluyla bildirilecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan Yılmaz kardeş seni ve bu olayı düşünenleri tebrik etmek isterim dediğiniz gibi internet ortamına giremiyenler için bulunmaz bir durum ama yanlış anlamazsanız benim bir sorum olacak sizler demişsinizki ayda 30 SMS ama malum bazen d+,polsat vd.bazen sık aralıkla şifreler değişmekte acaba bu şekilde bir durum olursa yani günde bir sefere mi mahsus bu SMS olayı hadi verdiniz 1-2 saat sonra şifreler değiştiğinde tekrar SMS gönderimi olacakmı acaba bunu neden diye soracak olursanız sakın olaki benimsemediğimden değil sadece benim değil ama benim sizler vasıtası ile yardımcı olduğum arkadaşları sizlerin yönlendirmek bu şekilde hem ben zamankaybından kurtulmuş hem de sizlere bir şeyler yardımında olmak amacım bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan Yılmaz kardeş seni ve bu olayı düşünenleri tebrik etmek isterim dediğiniz gibi internet ortamına giremiyenler için bulunmaz bir durum ama yanlış anlamazsanız benim bir sorum olacak sizler demişsinizki ayda 30 SMS ama malum bazen d+,polsat vd.bazen sık aralıkla şifreler değişmekte acaba bu şekilde bir durum olursa yani günde bir sefere mi mahsus bu SMS olayı hadi verdiniz 1-2 saat sonra şifreler değiştiğinde tekrar SMS gönderimi olacakmı acaba bunu neden diye soracak olursanız sakın olaki benimsemediğimden değil sadece benim değil ama benim sizler vasıtası ile yardımcı olduğum arkadaşları sizlerin yönlendirmek bu şekilde hem ben zamankaybından kurtulmuş hem de sizlere bir şeyler yardımında olmak amacım bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.saygılarımla
    Örnek 1 kullanıcıya 30 sms hakkı verilecek.Gun içinde 2 defa *** degişirse 2 keylerde yollanacaktır .Yani kullanıcıya ortalama aslında 1 gunde 1 sms hakkı düşüyor ama paketler bazen 2 gunde 1 şifre degiştigi için o onu oradan kurtarıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel uygulama olur ozelikle foruma dediginiz gibi evden giremeyen heran net başında olmayan arkadaşların bilgilendirilmesi acısından faydalı

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri