Ya arkadaşlar o kadar oy veren var! oy verenler lütfen Mesaj yazarak fikirlerini beyan etsinler ...
Ya arkadaşlar o kadar oy veren var! oy verenler lütfen Mesaj yazarak fikirlerini beyan etsinler ...
Konu MusaKa92 tarafından (06-08-2007 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.
guzel bır uygulama ınsallah devamı gelır
süper bir proje mutlaka katılırım.en kısa zamanda bekliyorum
çok güzel düşünmüşsünüz beni de eklerseniz sevinirim
Serkan Yılmaz kardeş seni ve bu olayı düşünenleri tebrik etmek isterim dediğiniz gibi internet ortamına giremiyenler için bulunmaz bir durum ama yanlış anlamazsanız benim bir sorum olacak sizler demişsinizki ayda 30 SMS ama malum bazen d+,polsat vd.bazen sık aralıkla şifreler değişmekte acaba bu şekilde bir durum olursa yani günde bir sefere mi mahsus bu SMS olayı hadi verdiniz 1-2 saat sonra şifreler değiştiğinde tekrar SMS gönderimi olacakmı acaba bunu neden diye soracak olursanız sakın olaki benimsemediğimden değil sadece benim değil ama benim sizler vasıtası ile yardımcı olduğum arkadaşları sizlerin yönlendirmek bu şekilde hem ben zamankaybından kurtulmuş hem de sizlere bir şeyler yardımında olmak amacım bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.saygılarımla
Örnek 1 kullanıcıya 30 sms hakkı verilecek.Gun içinde 2 defa *** degişirse 2 keylerde yollanacaktır .Yani kullanıcıya ortalama aslında 1 gunde 1 sms hakkı düşüyor ama paketler bazen 2 gunde 1 şifre degiştigi için o onu oradan kurtarıyor..
güzel uygulama olur ozelikle foruma dediginiz gibi evden giremeyen heran net başında olmayan arkadaşların bilgilendirilmesi acısından faydalı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri