REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
58 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sms Projesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Sms Projesi

kATILIM OLMADIGI İÇİN KONU KAPANMIŞTIR
    Konu Hikmet™ tarafından (15-02-2011 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir çalışma yenilikler hep burada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni birşey değil başka sitedede var m baş harfli bir site yıldız veriyor ben şahsen olumlu bulmuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hmm sanırım güzel olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkmaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni birşey değil başka sitedede var m baş harfli bir site yıldız veriyor ben şahsen olumlu bulmuyorum.
    Herkesin fikirleri alınmak istmiş sadece olumlu veya olumsuz diye ankete dökülmüş .Amaç para kazanmanın dısında kullanıcı düşünülmüş sonucta.Katılım olursa böyle bir olay var gundemde katılım olmazsada bizim sorunumuz degil kaybedilen birşey yok.Zaten öyle olsa direk hesap numaraları verilirdi 1 ci kişi kullanıcılara soruluyor :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu uygulama bencede güzel bir şey fakat ben şahsen katılmayı düşünmüyorum ama bunu isteyen arkadaşlar olacaktır zannediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu uygulama bencede güzel bir şey fakat ben şahsen katılmayı düşünmüyorum ama bunu isteyen arkadaşlar olacaktır zannediyorum
    Bizim buradaki düşüncemiz internet ortamına giremeyen kişiler için istege baglı evinde adsl olan interneti giren sürekli kişiler için degil. 1 Cİ MESAJDADA BU AYRINTI VAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir uygulama olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence harika olur .. Bu çok iyi bir hizmet olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gayet olumlu bir çalışma olacağını düşünüyorum.günün her saatinde internet başında olmasam bende bu çalışmaya katılırdım. sizleri tebrik ediyorum

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri