usta heralde bi yanlış anlama olmuş....ben fiyat gayet makul derken herkesin gözü kapalı kabul edebileceği bi teklif olduğunu söyledim...yoksa buraDA hiç kimseyi ilgilendirmez senin ne kadar kazanıp kazanmadığın...sonuçta işine gelen bi olaya girer...fiyat gayet makul ve herkes gözü kapalı girebilir ve bununla ilişkili olarakta forum özelliğini kaybeder derkenki kastım şu idi,bi çok arkadaşımız sasdece *** yazılım vb. şeylerden faydalanıp foruma doğru düzgün yorum yazmazken ve anketlere maksimum 200 kişi oy verirken bide bu hizmetler sms yoluyla adamın ayağına giderse forumda sadece uydu bölümü aktif kalır,diğer bölümler belki ilgisizlikten kapanmak zorunda kalır uzun vadede...yani forum büyürken ve kapsamını genişletirken küçülme sürecine girer...bu tabi sadece beni bağlayan bi fikir...
diğer konudada çok haklısın , orijinal fikirleri olmayan ve bu forumdan aldığı bilgi ve belgelerle gidip diğer forumlarda moderatörlük yapan az adam görmedik...dolayısıyla burası her zaman orijinal olarak kaldı....onlar kopya çekmekten hicap duymuyorsa yapabilecek bişey yok...biz yine her zamanki gibi ilkleri üreten ve paylaşım yapan forum olalım...

Teşekkur:
Helal olsun bu konuyuda aldıkları için başka birşey demiyorum gülüyorum şimdi 

Yer imleri