REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sms Projesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel düşünmüşsünüz beni de eklerseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan Yılmaz kardeş seni ve bu olayı düşünenleri tebrik etmek isterim dediğiniz gibi internet ortamına giremiyenler için bulunmaz bir durum ama yanlış anlamazsanız benim bir sorum olacak sizler demişsinizki ayda 30 SMS ama malum bazen d+,polsat vd.bazen sık aralıkla şifreler değişmekte acaba bu şekilde bir durum olursa yani günde bir sefere mi mahsus bu SMS olayı hadi verdiniz 1-2 saat sonra şifreler değiştiğinde tekrar SMS gönderimi olacakmı acaba bunu neden diye soracak olursanız sakın olaki benimsemediğimden değil sadece benim değil ama benim sizler vasıtası ile yardımcı olduğum arkadaşları sizlerin yönlendirmek bu şekilde hem ben zamankaybından kurtulmuş hem de sizlere bir şeyler yardımında olmak amacım bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel uygulama olur ozelikle foruma dediginiz gibi evden giremeyen heran net başında olmayan arkadaşların bilgilendirilmesi acısından faydalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan Yılmaz kardeş seni ve bu olayı düşünenleri tebrik etmek isterim dediğiniz gibi internet ortamına giremiyenler için bulunmaz bir durum ama yanlış anlamazsanız benim bir sorum olacak sizler demişsinizki ayda 30 SMS ama malum bazen d+,polsat vd.bazen sık aralıkla şifreler değişmekte acaba bu şekilde bir durum olursa yani günde bir sefere mi mahsus bu SMS olayı hadi verdiniz 1-2 saat sonra şifreler değiştiğinde tekrar SMS gönderimi olacakmı acaba bunu neden diye soracak olursanız sakın olaki benimsemediğimden değil sadece benim değil ama benim sizler vasıtası ile yardımcı olduğum arkadaşları sizlerin yönlendirmek bu şekilde hem ben zamankaybından kurtulmuş hem de sizlere bir şeyler yardımında olmak amacım bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.saygılarımla
    Örnek 1 kullanıcıya 30 sms hakkı verilecek.Gun içinde 2 defa *** degişirse 2 keylerde yollanacaktır .Yani kullanıcıya ortalama aslında 1 gunde 1 sms hakkı düşüyor ama paketler bazen 2 gunde 1 şifre degiştigi için o onu oradan kurtarıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tanmurat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok güzel düşünmüşsünüz beni de eklerseniz sevinirim
    Ekledik.Yeterli katılım olursa sizlere eposta yoluyla bildirilecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bir çalışma

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlk OLsun isteidk birazda ufak bir katılım payıyla guncel yenilikler cep telefonunda.Düşünün 1 sms 2 kontor 30 sms 60 kontor yapar gerisini siz düşünün 8.40 ytl yapar 30 sms biz kullanıcılara cok uygun birfiyata sunumaya calışacaz tabi katılım olursa
    Sevgili Serkan,

Bu konuda yeterli araştırma yaparsanız aylık bahsettiğiniz adetlerde bir SMS mesajının maliyeti 40 YKr'dur bu adetler yükseldiğinde maliyette düşmektedir,
    Dünyanın hiçbir yerinde bu tür toplu mesajlar operator üzerinden parakende alınarak gönderilmiyor. Toplu mesaj gönderen yüzlerce firmadan hangisini ararsanız bahsettiğim fiyatı çok rahat alabilirsiniz, bulamazsanız ben yardımcı olurum, dolayısı ile 5 YTL alınan bedel ile yaklaşık 4 aylık 30 SMS karşılanır.

Sevgiler Bülent

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana yararlı olmaz ama bir çok arkadaş katılır sanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bbulent Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Serkan,

Bu konuda yeterli araştırma yaparsanız aylık bahsettiğiniz adetlerde bir SMS mesajının maliyeti 40 YKr'dur bu adetler yükseldiğinde maliyette düşmektedir,
    Dünyanın hiçbir yerinde bu tür toplu mesajlar operator üzerinden parakende alınarak gönderilmiyor. Toplu mesaj gönderen yüzlerce firmadan hangisini ararsanız bahsettiğim fiyatı çok rahat alabilirsiniz, bulamazsanız ben yardımcı olurum, dolayısı ile 5 YTL alınan bedel ile yaklaşık 4 aylık 30 SMS karşılanır.

Sevgiler Bülent
    Projeye katılım olmAZSA ZATEN VAZGEÇİLECEKTİR.(Şu anki görünüm katılımın fazla olmadıgıdır)Biz fiyat sorgulaması yapmıyoruz su an konuda para 2 ci plandadır unutmayınız..

Ayrıca siz 4 aylık 30 sms sunarsanız size devredebilirim. siz kullanıcılara ayda 5 ytl karşılıgı 4 ay 120 sms yollayın(ayda 30 sms karşılıgı) Bende bunu destekleyecem size
    Konu Admin tarafından (07-08-2007 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bbulent Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Serkan,

Sevgiler Bülent
    iyide güzel kardeşim bu adam bunu babasının hayrına yapacak değil, illaki 3-5 kuruş karı olması gerek, yoksa ne diye pc başında bekleyip *** değişince postalayacak

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri