Yeni uydu sistemi kurduracağım.2 tane 90 lık çanak + risever 300 YTL.Fiyatı uygun mu sizce ? Goldmaster var,Nekst var.Hangisini alalım ?
Yeni uydu sistemi kurduracağım.2 tane 90 lık çanak + risever 300 YTL.Fiyatı uygun mu sizce ? Goldmaster var,Nekst var.Hangisini alalım ?
next 2000fta ile 2 tane 90 canak yeterli,fiyatı 230-260 ytl civarında
abone kartlı yayınlar izlerim derseniz next 2000 cıs alınız ( kart okuyuculu uydu cihazı)
300 ytl çok para değmez yazılım desteği ve performas bakımından mükemmel diye bilecem sana 2 cihaz tavsiye ederim yumatu IQ ve inpax x 2007 fta şuan bu 2 cihaz 1 adım öndeler
2 tane 90 lık çanak 150 YTL.Demekki 150 YTL ye geliyor risever.Goldmaster veya nekst ama hangi modelleri bilmiyorum.Öğrenip yazarım buraya.
goldmaster ve next en düşük 150 ytl den başlıyor
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
bence de çok pahalı!!!
Paşa gibi cihaz al paradanda fazla kısıntı yapma
arkadaşım ben adam gibi bir cihaz alacam diyorsan maliyet yönüne bakmayacan sın gideceksin next 2000 CIS yada dream box 500 alacaksın geride kalan cihazlar sunny goldmaster yumatu bunlar artık hikayede kaldı. bana göre öle dreamde bile ben emu ile istediğimi seyrediyorum artı dreamde hiç bir cihazda olmayan seni sabahlara kadar zevkle meşgul edecek bir sürü özellik var.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri