Ingilizce XPyi Türkçe Yapmak Sadece 10saniye Evet arkadaþlar Hemen hemen çoðu kiþinin korktuðu tek þey ingilizce iþletim sistemi olanlar pc içerisinde elini kolunu baðlayan program ve dosyalardan dolayý format atýp Türkce yapamamalarý. Ama artýk bununda çözümü bulundu.
Aþaðýdaki vermiþ olduðum linkten programý indiriyorsunuz;
rar dosyasýný açtýktan sonra, MUISETUP.EXE dosyasýna çift týklayýp kuruluma geçin.
programý çalýþtýrdýktan sonra Accept License Agrement' iþaretleyip Continue tuþuna basýn.
English seçili geliyor siz Türkçe'yi seçip Select language kýsmýndan da Turkish'i seçin.Ok deyip kurulumu baþlatýyoruz. Gerisini program kendi hallediyor kurulum birkaç saniyede bitiyor..
kurulumun herhangi bir anýnda hata olduðunu ve devam edip etmemenizi sorduðunda evet deyin, yani devam edin.
bu, firewall veya antivirüs programýndan kaynaklanabilir, önemli deðil..bunlarý kurulum öncesi kapatýrsanýz daha iyi olur..
Son olarak, denetim masasý/ regional and language options'a giderek, english olan dil tercihini türkçe yapýn, ok deyin pc yi yeniden baþlatýn..
Hayýrlý Olsun..
Saðlýklý bir öneri olmasý bakýmýndan, ingilizce olan iþletim sistemimde denedim. deneme öncesi ve sonrasýndaki capslar aþaðýda..
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri