REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kaon 570 ve on panel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Kaon 570 ve on panel

Merhaba bir kaon 570 (12C1A5) uzun zaman yani asagi yukari 2 ay kadar ficten cekili idi bu aleti yeniden ceryana bagladik ve arka dugmeden actiktan sonra "init" ve "L219" yazisindan sonra on panelde hicbirsey gozukmez oldu bunun nedeni nedir ve bunu nasil duzeltebiliriz.:49:Saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba bir kaon 570 (12C1A5) uzun zaman yani asagi yukari 2 ay kadar ficten cekili idi bu aleti yeniden ceryana bagladik ve arka dugmeden actiktan sonra "init" ve "L219" yazisindan sonra on panelde hicbirsey gozukmez oldu bunun nedeni nedir ve bunu nasil duzeltebiliriz.:49:Saygilar
    yazılım artı softcam düzelmezse sorun donanımsaldır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayin l@zista dedigini denedim olmadi ilgin icin tesekkurler zannedersem ben bu aleti cope birakip yeni bir alet arayacagim selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayin l@zista dedigini denedim olmadi ilgin icin tesekkurler zannedersem ben bu aleti cope birakip yeni bir alet arayacagim selamlar
    kaon tabanlı cihaz çöpe gitmemeli siz bunu bir elektronikçiyegötürün sorunu kesin çözer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı l@zista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılım artı softcam düzelmezse sorun donanımsaldır...
    arkadasim diyotlardan bir tanesi degisecek kendin softla falan cozemezsin bu kaonlarda sik gorulen ama cozumu kolay olan bir problem bir tamirciye goturmelisin ki "hallederiz" sana demis bu kucuk bir problem fazla bir paraya malolacagini zannetmiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri