Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Buda Bir MODİFİYE'li ŞAHİN...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Buda Bir MODİFİYE'li ŞAHİN...

:45: nasıl olmuş... :45:
    Konu Cr@zY_H@k@N tarafından (11-03-2008 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: imza
    produced by ¢яαzу_нαкαη

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

foto montaja baklaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tofaş=tofaş başka yolumu var bunun.ister modifiye adı altında 50 milyona arabayı komple caf caf lı hale getirmek olsun ister çin malı çelik pioner woofer larla sokaklarda turlamak olsun isterse gazla bile yanlamaya çalışan türde olsun araba sonuçta tofaş başka bir şey beklenilemez... deli gibi hayranları vardır o ayrı ancak anlayamadığım tek olay aynı fiyata çok daha iyi arabalar varken yurdum insanı gider tofaşa para verir hala aklımı karıştırıp durur bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tofaş=tofaş başka yolumu var bunun.ister modifiye adı altında 50 milyona arabayı komple caf caf lı hale getirmek olsun ister çin malı çelik pioner woofer larla sokaklarda turlamak olsun isterse gazla bile yanlamaya çalışan türde olsun araba sonuçta tofaş başka bir şey beklenilemez... deli gibi hayranları vardır o ayrı ancak anlayamadığım tek olay aynı fiyata çok daha iyi arabalar varken yurdum insanı gider tofaşa para verir hala aklımı karıştırıp durur bu
    Zevk meselesi heralde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yurdum insanı :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cr@zY_H@k@N Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

:45: nasıl olmuş... :45:
    ellerıne saglık hayran kaldım yaratıcılıgına.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağolasın kardeş...:45:
    produced by ¢яαzу_нαкαη

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Bende ankaradayım.gardaş bendede tipo var.Ama genede iyi fena değil ne diyim.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan kardes bırde soyle sarı lacıvert lımuzın yada ferrarıde alex,deıved,carlos u oturtupta bır modıfıye yapsan onunede sampıyon fenerbahce yazsan he!cok mu?ıstedım yoksa.saygılar kardes.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu modfıfıyelerın devamını beklerız.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri