REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sizce Bu Ülkede Kumarhaneler Tekrar açılmalımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumarhanelerin tekrar açılması en çok kirli işler yapan kara para aklayan insanları üzer geri kalan herkesi sevindirir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumarhanelerin açılması iyi olmaz
    çoluğu çocuguna yedirdiği kumar paralarıyla saga sola savrulan çok aile var bunları göz önünde bulundurun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kumartürkiyede oynanıyor yasal yada değil bunu kimse önleyemez ama kumrhaneler açılsa
    1-kara para vergilendirilmiş olur 2-çalışmak isteyenlere iş imkanı 3- turizm canlanır çünkü paralı turist gelir 4- sezonluk değil tümyıl boyunca çalışan tesisler ve işçiler olur 5- kumar oynamak için yurtdışına gidenlerin paraları yine ülkede kalır ki bu ciddi miktarda bi para 6- eğer biz oynatmazsak başkaları oynatıyo zaten kıbrısın gelirnin önemli bölümü kumarhanelerden sağlanıyo ve türkiyeyi beğenmiyolar hatta türkiyeye karşı olan kıbrıslılar çok fazla
    ama eskisi gibi değil yeni düzenlemeler yapılarak açılmalı mesela belli bi bölgede las vegas gibi antalya olabilir mesela

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fthyeli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar kumartürkiyede oynanıyor yasal yada değil bunu kimse önleyemez ama kumrhaneler açılsa
    1-kara para vergilendirilmiş olur 2-çalışmak isteyenlere iş imkanı 3- turizm canlanır çünkü paralı turist gelir 4- sezonluk değil tümyıl boyunca çalışan tesisler ve işçiler olur 5- kumar oynamak için yurtdışına gidenlerin paraları yine ülkede kalır ki bu ciddi miktarda bi para 6- eğer biz oynatmazsak başkaları oynatıyo zaten kıbrısın gelirnin önemli bölümü kumarhanelerden sağlanıyo ve türkiyeyi beğenmiyolar hatta türkiyeye karşı olan kıbrıslılar çok fazla
    ama eskisi gibi değil yeni düzenlemeler yapılarak açılmalı mesela belli bi bölgede las vegas gibi antalya olabilir mesela
    benim zaten anlatmak istediğim şey bu
    türkiyeye sadece istanbul ve kuşadasına ingiliz gemileri yanaşabiliyor
    çok büyük gemi bunlar ve içlerinde çatır çatır kumar oynanıyor
    eger bizi ülkemizde kumar oynansa bu adam geminin içinde değilde dışarı çıkıp oynar ve belki 3-5 esnaftan bi,rşeyler alıp iş yapar ülkeye girdisi olur
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende borsa oynuyorum meslegim gereği devamlı olarak altın alıp satıyorum yani bunların haram helal meselelerine giremeyiz hiç kimsede borsaya haram diyemez
    selametle
    Bankalar nasıl para kazanıyor...büyük gelir kaynağı faizden...faiz harammı helalmi...???

Peki Borsalarda ne alınıp satılıyor ve gelir kaynağı nedir...mal emtia borsalarında mal yada değerli madenler alınıp satılıyor...genel bilinen ve kullanılan menkul kıymetler şirket v.b piyasaya sundukları şirket v.b kağıtlarının alınıp satılmasıyla gelir elde ediyorlar...uzun ve derinlemesine bakıldığında buralardada alın teriyle kazanılmamış haksız kazancın olduğunu söyleyebiliriz...belirli bir tanımlama yapacaksak faiz alıp vermek dinimizce yasak ve haramdır...peki faiz her şeyimize iliklerimize kadar girmişken...haram ve halali nasıl ayıracağız...valla ben bulamadım...bulan varsa banada anlatsın...kolay gelsin...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bankalar nasıl para kazanıyor...büyük gelir kaynağı faizden...faiz harammı helalmi...???

Peki Borsalarda ne alınıp satılıyor ve gelir kaynağı nedir...mal emtia borsalarında mal yada değerli madenler alınıp satılıyor...genel bilinen ve kullanılan menkul kıymetler şirket v.b piyasaya sundukları şirket v.b kağıtlarının alınıp satılmasıyla gelir elde ediyorlar...uzun ve derinlemesine bakıldığında buralardada alın teriyle kazanılmamış haksız kazancın olduğunu söyleyebiliriz...belirli bir tanımlama yapacaksak faiz alıp vermek dinimizce yasak ve haramdır...peki faiz her şeyimize iliklerimize kadar girmişken...haram ve halali nasıl ayıracağız...valla ben bulamadım...bulan varsa banada anlatsın...kolay gelsin...sevgilerimle...
    tino dediklerinde haklı olabilirsin ama borsayı aracı kurumla oynarsan harama itebilir ama internet üzerinden kendin oynarsan sorun teşkil etmez şirkete ortak oluyorsun kar yapıp satıyorsun bence borsanın haram yanı yok
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart belki biraz gayret...

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

söylediklerine katılıyorum. katılmadığım şey ise, günah olan birşeyin bile bile "zaten illegal olsada bu yapılıyor bari serbest olsada devlet bundan vergilense ve iş imkanı oluşsa" denmesi. fuhuş ta zaten yapılıyor. yapılmıyormu?
    su paralarımız elektrik kredi kartları vs. herşeyin içerisinde faiz bir şekilde yer alıyor. ama hal böyle olduğunda "yahu herşeyimiz faiz ile bari bunada okey diyelim de devlet ve bazı vatandaşlar sebeplensin" denmesine katılmıyorum. kendimize konduramıyoruz ama bir gün mutlaka o mezara bizde gireceğiz. azda olsa gayreti elden bırakmamalıyız. evet herşeyimizle bulaştık bu günahlara...
    ilk mesajda cabbari kardeşimizin mesajı ile başlamış tekrar o mesajı hatırlatarak huzurunuzdan ayrılırken saygı ve sevgilerimi sunarım. selametle kalınız.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tino dediklerinde haklı olabilirsin ama borsayı aracı kurumla oynarsan harama itebilir ama internet üzerinden kendin oynarsan sorun teşkil etmez şirkete ortak oluyorsun kar yapıp satıyorsun bence borsanın haram yanı yok
    selametle
    Saygı duyarım Cabbari fikrine...ama katılmadığım noktalar var bunu belirteyim...kendin oynamayla başkalarının senin için oynaması arasında fark bu konuyla alakalı olarak görmüyorum...sonuçta alın teri,el emeği,göz nuru ile kazanılmayan paralar dönüyor ortada...emek sarfedilmemiş her parada bir noksanlık var diye düşünüyorum...geniş ve kapsamlı bir konu uzarda uzar...en güzeli evet yada hayırla bitirmeli...sevgilerimle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    söylediklerine katılıyorum. katılmadığım şey ise, günah olan birşeyin bile bile "zaten illegal olsada bu yapılıyor bari serbest olsada devlet bundan vergilense ve iş imkanı oluşsa" denmesi. fuhuş ta zaten yapılıyor. yapılmıyormu?
    su paralarımız elektrik kredi kartları vs. herşeyin içerisinde faiz bir şekilde yer alıyor. ama hal böyle olduğunda "yahu herşeyimiz faiz ile bari bunada okey diyelim de devlet ve bazı vatandaşlar sebeplensin" denmesine katılmıyorum. kendimize konduramıyoruz ama bir gün mutlaka o mezara bizde gireceğiz. azda olsa gayreti elden bırakmamalıyız. evet herşeyimizle bulaştık bu günahlara...
    ilk mesajda cabbari kardeşimizin mesajı ile başlamış tekrar o mesajı hatırlatarak huzurunuzdan ayrılırken saygı ve sevgilerimi sunarım. selametle kalınız.
    Benide düşündüren yanlar bunlar...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten her sokakta bir kumarhane var eger tekrar acılırsa hic olmazsa devlet gözetiminde olur aynen genel evlerin kapatılması sonucu sokak aralarına kadar inan fuhuş gibi denetimden cıkar en iyisi sanırım tekrar acılsın ki devlet denetimi altında yapılsın....

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri