REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
56 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sizce Bu Ülkede Kumarhaneler Tekrar açılmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari rumuzlu arkadaşım. senin yazdığın mesajların altında şu cümle var. "Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde, fani dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme.
    B.S.N" söyleyen ne güzel söylemiş. Toprağın üstü gibi altıda var vesselam. kumar illegal şekilde oynanıyor zaten değilmi? öyle ise serbest bırakılsın. iyi para var....
    Toz işide yasak ama oda illegal yapılıyor. ondada iyi paravar. kadın pazarlama (afedersiniz)işindede süper para var. hele kapkaç... pkk bununla besleniyormuş. tüm bunları iyi para getiriyor diye serbestmi bırakılmalı? abd, ülkeleri birbirine düşürüp onlara silah satarak zengin oldu ve olmaya devam ediyor. bizde mi öyle yapsak? çeçenlerle rusların aralarını biraz da biz kızıştıralım ve habire onlara silah satalım. azerilerle ermenilere de o şekilde....insaf....
    parası çok olan şeylerin günahına katlanılabilinirmi diye düşünüyorsunuz?
    nasıl olsa yasaktra oynanıyor diye devletide bu günaha (hemde en büyük günahlardan birine) ortakmı etmeliyiz? keşke içkiyide yasaklasalar. herif içiyor içiyor gelip karısını çocuklarını dövüyor. o na o hakkı kim veriyor? hoş bişeymi? günahını düşünmeyin insanlık tarafını düşünün.
    benim böyle bir komşum var. allah hidayet versin. haftada bir mutlaka adamın elinden bıçak almak için bütün apartman üstüne çullanıyoruz. Çocukları korku içinde ağlıyor. tüm bunlara"oooo bunlar irticacı bunlar şeriatçı bak içki yasak edilecek" diyemi karşı çıkarsınız yoksa" oh be iyiki yasaklanmış komşumuzun karısı ve çocukları nefes aldı diyemi sevinirsiniz.
    sonuç olarak ben ahireti biraz daha düşünerek bu kumara kesinlikle karşıyım. açılmasını da istemem. oradan gelecek para gelmez olsun. ondan hayır gelmez. pistir o para necistir. uğursuzluk getirir. bed bereket kalmaz memlekette derim. selametle.
    cabbari sen ne düşünüyorsun? açılmalımı? mesajlarının altındaki o sözlere rağmen???
    osmann kardeşim beni yalnış anlıyorsun
    kumarhanelerin açılması taraftarı değilim kesinlikle
    ama bizler turizmden para yiyen insanlarız şu anda iskandinav ülkeleri dahil olmak üzere arap ülkeleri bie avrupanın tüm ülkelerinin turistik gezi anlaşyışı kumardan ibaret
    eger kumarhaneler serbest olursa turist çok gelecektir ve bizlerde ekmek davasında oldugumuz gibi para kazanmaya başalrız
    bak kıbrısa ufacık ülke hatta ada milli geliri turist yüzzdesine vurursan bizden fazla
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yani bu iyi bişeymi? olabilirmi?

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osmann kardeşim beni yalnış anlıyorsun
    kumarhanelerin açılması taraftarı değilim kesinlikle
    ama bizler turizmden para yiyen insanlarız şu anda iskandinav ülkeleri dahil olmak üzere arap ülkeleri bie avrupanın tüm ülkelerinin turistik gezi anlaşyışı kumardan ibaret
    eger kumarhaneler serbest olursa turist çok gelecektir ve bizlerde ekmek davasında oldugumuz gibi para kazanmaya başalrız
    bak kıbrısa ufacık ülke hatta ada milli geliri turist yüzzdesine vurursan bizden fazla
    selametle
    Turist çekmek için, daha fazla para için bu günahı işleyelimmi?
    sen istiyorsun demiyorum yanlış anlama lütfen. Bir önceki mesajımda bazı örnekler vermiştim. toz,silah,kadın vs. herşey para değil. parasız ama şerefli de olunabilir. ayrıca para sadece bunlarda yokki? japoonya finlandiya bunlarla mı devleşti? namuslu işlere bakalım. helal paranın peşinde koşalım derim ben. herkese selametle derken helal kazançlar dilerim. o kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turist çekmek için, daha fazla para için bu günahı işleyelimmi?
    sen istiyorsun demiyorum yanlış anlama lütfen. Bir önceki mesajımda bazı örnekler vermiştim. toz,silah,kadın vs. herşey para değil. parasız ama şerefli de olunabilir. ayrıca para sadece bunlarda yokki? japoonya finlandiya bunlarla mı devleşti? namuslu işlere bakalım. helal paranın peşinde koşalım derim ben. herkese selametle derken helal kazançlar dilerim. o kadar.
    ALLAHA herkese irade gücü vermiş isteyen o günahı işler istemeyen işlemz oturur önüne
    kumarhaneler açılınca seni sürüye sürüyemi götürecekler istemezsen gitmezsin artıkumarhaneler açılmaza bile gizli gizli oynanıyor en azından resmi olsunda devletede biraz para aksın
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAHA herkese irade gücü vermiş isteyen o günahı işler istemeyen işlemz oturur önüne
    kumarhaneler açılınca seni sürüye sürüyemi götürecekler istemezsen gitmezsin artıkumarhaneler açılmaza bile gizli gizli oynanıyor en azından resmi olsunda devletede biraz para aksın
    selametle
    Hem gizli gizli olunca vergi kaybı oluyor hem illegal güçlerin eline iş imkanı çıkıyor...yasal olması en azından vergi geliri getirir ve illegal güçlerin imkanlarını daraltılır...yasal ve kontrollü olması koşuluyla belirli turistik yerlerde serbest bırakılmalı düşüncesindeyim...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hem gizli gizli olunca vergi kaybı oluyor hem illegal güçlerin eline iş imkanı çıkıyor...yasal olması en azından vergi geliri getirir ve illegal güçlerin imkanlarını daraltılır...yasal ve kontrollü olması koşuluyla belirli turistik yerlerde serbest bırakılmalı düşüncesindeyim...sevgilerimle...
    ya tino illegal yapılan kumarın ardında mutlaka başlka pis işler vardır dediğim gibi yasal yap hemde ülkeye vergi girsin para girsin turist girsin
    bunun sevap günah yönünü tartışırsak herkesin başını eğip önüne bakması gerekecek
    bizim bir çok sanatçımız kıbrısa avrupaya kumar oynamaya gidiyor mehmet ali erbil seda sayan serdar ortaç vb en çok gidenler bunlar
    koy bizim memlekete bak antalya nasıl oluyor
    kalacak yatacak otel bulamazsınız
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya tino illegal yapılan kumarın ardında mutlaka başlka pis işler vardır dediğim gibi yasal yap hemde ülkeye vergi girsin para girsin turist girsin
    bunun sevap günah yönünü tartışırsak herkesin başını eğip önüne bakması gerekecek
    bizim bir çok sanatçımız kıbrısa avrupaya kumar oynamaya gidiyor mehmet ali erbil seda sayan serdar ortaç vb en çok gidenler bunlar
    koy bizim memlekete bak antalya nasıl oluyor
    kalacak yatacak otel bulamazsınız
    selametle
    İşin haram helaline bakılırsa en çok para nerelerde dönüyor...bankalarda...borsalarda...bunlar nasıl para kazanıyor...harammı helalmi...örnekleri çoğaltmak mümkün sadece iki örnek yetrlidir sanırım...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşin haram helaline bakılırsa en çok para nerelerde dönüyor...bankalarda...borsalarda...bunlar nasıl para kazanıyor...harammı helalmi...örnekleri çoğaltmak mümkün sadece iki örnek yetrlidir sanırım...sevgilerimle...
    bende borsa oynuyorum meslegim gereği devamlı olarak altın alıp satıyorum yani bunların haram helal meselelerine giremeyiz hiç kimsede borsaya haram diyemez
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri