tino dediklerinde haklı olabilirsin ama borsayı aracı kurumla oynarsan harama itebilir ama internet üzerinden kendin oynarsan sorun teşkil etmez şirkete ortak oluyorsun kar yapıp satıyorsun bence borsanın haram yanı yok
selametle
tino dediklerinde haklı olabilirsin ama borsayı aracı kurumla oynarsan harama itebilir ama internet üzerinden kendin oynarsan sorun teşkil etmez şirkete ortak oluyorsun kar yapıp satıyorsun bence borsanın haram yanı yokBankalar nasıl para kazanıyor...büyük gelir kaynağı faizden...faiz harammı helalmi...???
Peki Borsalarda ne alınıp satılıyor ve gelir kaynağı nedir...mal emtia borsalarında mal yada değerli madenler alınıp satılıyor...genel bilinen ve kullanılan menkul kıymetler şirket v.b piyasaya sundukları şirket v.b kağıtlarının alınıp satılmasıyla gelir elde ediyorlar...uzun ve derinlemesine bakıldığında buralardada alın teriyle kazanılmamış haksız kazancın olduğunu söyleyebiliriz...belirli bir tanımlama yapacaksak faiz alıp vermek dinimizce yasak ve haramdır...peki faiz her şeyimize iliklerimize kadar girmişken...haram ve halali nasıl ayıracağız...valla ben bulamadım...bulan varsa banada anlatsın...kolay gelsin...sevgilerimle...
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Saygı duyarım Cabbari fikrine...ama katılmadığım noktalar var bunu belirteyim...kendin oynamayla başkalarının senin için oynaması arasında fark bu konuyla alakalı olarak görmüyorum...sonuçta alın teri,el emeği,göz nuru ile kazanılmayan paralar dönüyor ortada...emek sarfedilmemiş her parada bir noksanlık var diye düşünüyorum...geniş ve kapsamlı bir konu uzarda uzar...en güzeli evet yada hayırla bitirmeli...sevgilerimle...tino dediklerinde haklı olabilirsin ama borsayı aracı kurumla oynarsan harama itebilir ama internet üzerinden kendin oynarsan sorun teşkil etmez şirkete ortak oluyorsun kar yapıp satıyorsun bence borsanın haram yanı yok
selametle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri