yahu bu konu hakkında başka bişey yazmayacaktım ama bugünde yazılanları okuyunca dayanamadım. yazacağım. Öncelikle herkesin affına sığınarak yazıyorum.
arkadaş aksaray ve civarı başta olmak üzere her sokak başında bir çakal beklemekte millette kapkaç yapıyor. devlet bu işi yasallaştırsın. sokak başlarına bir büro koysun ve adam tutsun maaşla. günlük 8 saat çalışsınlar. nasıl??? devlet bu yolla para kazanır. nasıl olsa illegal bir şekilde yapıyorlar...
genel evler kapanırsa sokak başları kadınlarla dolabilirmiş? genel evler kapanmadı ama ülkenin en büyük karayolunun kenarlarında (e 5 ten bahsediyorum) bile pazarlıklar olabiliyor....yine aksaraydaki otellerin %80 ni bu kadınlar tarafından kullanılıyor. nasıl olsa bu iş illegal da olsa yapılıyor bari serbest olsunda devlete para gelsin öylemi? nasıl olsa amerika ırakı vuruyor bizde amerikanın yanında girelim ıraka bizde vuralım... kumarın bu saydıklarımdan geri bir yanı yok. bence tabiii. bu meseleyi açan sevgili arkadaşım bana isteyen oynar istemeyen oynamaz demiş... elbette öyle.. ben devletin bu ve buna benzer işlere ortak olmasını istemiyorum. insanlar illegal yapıyorsa bu devletin kabahati. yaptırmasın bilader. insanlar hırsızlıkta yapıyor. adamda öldürüyor. bunu devlet engellesin. yok "nasıl olsa yapılıyor serbest bırakılsın" ı bir türlü anlamıyorum. devlet bu işe bulaşırsa oradan gelen para bu milletin boğazına girecek çeşitli yollarla. maaşlara bulaşacak vs. harama devlet bulaşmamalı. selametle. cabbari amma konu bulmuşsun bilader yaz yaz insan bırakamıyor.