Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yaziklar olsun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 8000 x cam i türkiyeden getirdim keske almaz olaydim böyle yapacaklarini bileydim 1 kurus bile vermezdim elimde humax 5400 var next i sadece hizli oldugu icin aldim bin pisman oldum cok da reklamini yaptim tanidiklarada tavsiye ettim ama bir ise yaramaz firmaymis nalet olsun humax 5400 satisdan kalkali yillar oldu daha hala yazilimini veriyorlar ben buna verdigim paraya acimam bile ama next e verdigim paraya yazik oldu bu bi ders oldu .böyle tuzaga kimse düsmemesi lazim kimse almiyacak esasinda yenisini satmak icin eskisi unutulurmu ya mantiga sigmiyacak birsey ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Git en güzeli 70 ytl ye yumatu mx al sürekli güncel yazılımları çıkıyor.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    katiliyorum:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 9000 lere destek 6 ay ancak sürer sonra yeni bir degisim kampanyasi baslar next 9000 getir next 10000 götürdiye. halka resmen kasik .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı free-x Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next 9000 lere destek 6 ay ancak sürer sonra yeni bir degisim kampanyasi baslar next 9000 getir next 10000 götürdiye. halka resmen kasik .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dogru söze ne denir.
    next 8000 xcam, next 8000 plus, aciko 4222 ci, next 2000 plus ci, next 2000 Xfta, yumatu iq

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri