REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: 15/08/2007 Türkiye'de Neler oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vantilatörün kopardığı kafa derisi, ameliyatla yerine dikildi

Gaziantep'te, saç derisinin yarısından fazlası kopan genç kız, 6 saat süren ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.
    Sıcaktan bunaldığı için vantilatörü açan İnci Kırmızıtaş (20), saçını vantilatöre kaptırdı. Bütün uğraşlarına rağmen saçını kurtaramayan genç kızın, saç derisinin yarısından fazlası koptu.

Yakınları tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ), Acil Servisi'ne getirilen Kırmızıtaş, vakit kaybetmeden GAZÜ Plastik Cerrahi Bölümü'nde, ameliyata alındı.

7 kişilik ekip tarafından mikroskop altında yapılan ameliyat başarılı geçti ve kopan parça eskisi gibi işlevini yapmaya başladı. GAZÜ Plastik Cerrahi Bölümü'nden Dr. Mahmut Sunay, yaptığı açıklamada, hastanın saç derisinin yarısından fazlasının kopmuş bir şekilde hastaneye getirildiğini söyledi.

Hastayı, acil serviste bekletmeden ameliyata aldıklarını belirten Sunay, "Olaydan 3 saat geçmişti. Mikroskop altında 6 saat süren bir ameliyat yapıldı. Kopan parça başarılı bir şekilde yerine dikildi. Şuanda hastamızın durumu gayet iyi. Kopan parça yaşıyor. Bu sık karşılaştığımız bir vaka değil. Bu ameliyatı yapmak da kolay değil. Çünkü, mikroskop altında çalışııyoruz. Kopan parçanın tutma şansı çok fazla değildi, ancak hastamızın kopan parçaları başarılı ameliyatımız sonrası tuttu. Hastamızın sağılığı gayet iyi." dedi.

Daha önce Gaziantep'te böyle bir ameliyat gerçekleştirmediklerinin altını çizen Sunay, saç derisi kopma vakasının, gerek dünyada gerekse Türkiye'de çok sık rastlanan bir olay olmadığına dikkat çekti.

Ameliyatı herkesin yapamadığına vurgu yapan Sunay, "Bu tür ameliyatları, uzmanlaşmış kişiler yapabiliyor. Servisimiziden 7 doktor arkadaşımızla birlikte 6 saat süren bir zaman içinde ameliyatı başarıyla noktaladık." diye konuştu.

Hastanın bundan sonra sadece yara izlerinin kalacağını belirten Sunay, saçının ve derisinin eskisi gibi olduğunu ifade etti.

Sunay, hastanın saçlarının yine eskisi gibi çıkacağını söyleyerek Kırmızıtaş'ın sağlık durumunuda gayet iyi olduğunu kaydetti.

İnci Kırmızıtaş ise yaptığı açıklamada, "Evde tek başımaydım, anne ve babam yoktu. Öğle vakti hava çok sıcaktı. Vantilatörü açıp serinlemek istedim. Ön kapağı tam kapalı değilmiş, fark edemedim, açtığım anda suratıma fırladı. İleri gitmek istedim gidemedim. Saçlarımı dönen pervaneye kaptırdım. Kafamı çok çekti, bağırdım o zamana kadar yengem yetişti, fişi çekti. Komşularımız tarafından hastaneye getirildim. Kendimi çok iyi hissediyorum, bu kadarını beklemiyordum, kurtulacağımı sanmıyordum. Gelirken yapılmışım ama olay anını çok iyi hatırlıyorum." şeklinde konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cephanelik gibi çantayla yakalandı

Nevşehir'de güvenlik güçlerinin yakaladığı şüpheli kişinin çatasında 1 adet kurusıkı ses ve gaz tüfeği, 6 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, çok sayıda şarjör ve mermi ele geçirildi.
    Nevşehir'de bir kişinin silah kaçakçılığı yaptığı yolunda ihbar alan güvenlik güçleri, ihbar doğrultusunda şüphelinin eşkalini tespit etti. Güvenlik güçleri daha sonra şüpheli kişiyi, Nevşehir Merkez Atatürk Bulvarı'nda yaya giderken yakaladı. Gözaltına alınan C.C. adlı kişinin taşıdığı çantada 1 adet makineli tabancaya benzer özellik taşıyan kurusıkı ses ve gaz tüfeği, kurusıkıdan çevirme 6 adet tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda şarjör, 223 adet kurusıkı tabanca susturucusu, 1456 adet 8 milimetre çapında ucu bilye dolu fişek, çok sayıda değişik markalara ait fişek, mermi yapımında kullanılan bilye ile bıçak ele geçirildi. Yakalanan C.C., toplu silah kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Nevşehir, aa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Birecik'te trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kamyonetin bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Muhittin Ağaç'ın (29) kullandığı 63 YH 632 plakalı kamyonet, Birecik-Şanlıurfa otoyolu girişinde bariyerlere çarptı.

Araçta sıkışan sürücü Ağaç, olay yerinde öldü, yanında bulunan İbrahim Halil Ağaç ağır yaralandı.

Ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim Halil Ağaç, daha sonra Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada, kamyonetin içine sıkışan sürücünün cesedi, itfaiye ve jandarma ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucu bulunduğu yerden çıkarılabildi.

bu olaya ve diğer olaylara çok üzüldüm yalnız bu olayda çok üzüntü duydum vefat eden allahtan rahmet yakınlarına başsalığı diliyrum

teşekürler muzo usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hürriyetin dünkü nüshasındaki yazısını her günkünü okuduğum gibi dün de okudum.
    Gerekçe ifadedeki müstehcenlik değil bana göre. Aynı köşedeki Kayseri haberi önemli. Çünkü müstakbel cumhurbaşkanımız Kayserili ya.Memleketinin adı kötüye çıkmasın.ÖNEMLİ OLAN KÖŞESİNDE YAZILAN BELGE VE BİLGİLER DOĞRU MU YALAN MI YANLIŞ MI? MÜSTEHCENLİK BAHANE. YAZAR SUSTURULMAKLA TOPLUM SUSTURULAMAZ.(Büyük harfli bölüm için özür diliyorum)
    Konu nihatikier tarafından (15-08-2007 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri