Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Sunny 9030 No Av Hatasi Verİyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Sunny 9030 No Av Hatasi Verİyor...

Ustalar sunny 9030 no av hatası veriyor tabii yayında yok bide kanal değişince alttaki bilgi barı çıkmıyor sadece sağ alt köşede küçük bir kanal nosunu gösteren işaret çıkıyor...böle bir arıza ile karşılaşan varmı acaba...bu arada yazılımda atıldı bişey değişmedi..saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar sunny 9030 no av hatası veriyor tabii yayında yok bide kanal değişince alttaki bilgi barı çıkmıyor sadece sağ alt köşede küçük bir kanal nosunu gösteren işaret çıkıyor...böle bir arıza ile karşılaşan varmı acaba...bu arada yazılımda atıldı bişey değişmedi..saygılar
    sevgili arkadasım orjinal emusuz yazılımı bir dene banada aynı sekilde geldi yazılımı attım sorun kalmadı saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9000 serilerinin bildğim kadarıyla orjinal emusuz yazlımı yok siz sorun düzeltme soft kemi var onu yükleyip bideneyin bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9000 serilerinin bildğim kadarıyla orjinal emusuz yazlımı yok siz sorun düzeltme soft kemi var onu yükleyip bideneyin bakalım
    softcam yükledim ama sizin dediğiniz softcam değişik bişeymi bilmiyorum ,ayrıca o dediğiniz softcamı de bulamadım bildiğiniz bi adres varsa yazarsanız sevinirim..saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    softcam yükledim ama sizin dediğiniz softcam değişik bişeymi bilmiyorum ,ayrıca o dediğiniz softcamı de bulamadım bildiğiniz bi adres varsa yazarsanız sevinirim..saygılar
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vermiş olduğunuz softcam 9000 serilerine uymuyor,Uğur26 arkadaşın yazmış olduğu sorun giderme softcamı nı arıyorum ben ayrıca elimde 2-3 ay öncesinin softcamı vardı yükledim bişey değişmedi yine no/av hatası devam ediyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri