REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: wireless yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart wireless yardım lütfen

arkadaslar wireless in kapsama alanı en fazla nekadar genişletilebilir? 8.kattan 4. kata wireless la internet almaya calışıyorum duvarlardan dolayı yayın gelmiyor bu sorun nasıl aşılabilir.(US Robotics 5483 14dBi Directional Panel Anten) bu gibi antenler yeterli olurmu bunların en gelişmişi nedir?Eternet kabloyla alsam cok kayıp olurmu(40-45 metre gibi kullanılacak)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ronin0101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar wireless in kapsama alanı en fazla nekadar genişletilebilir? 8.kattan 4. kata wireless la internet almaya calışıyorum duvarlardan dolayı yayın gelmiyor bu sorun nasıl aşılabilir.(US Robotics 5483 14dBi Directional Panel Anten) bu gibi antenler yeterli olurmu bunların en gelişmişi nedir?Eternet kabloyla alsam cok kayıp olurmu(40-45 metre gibi kullanılacak)
    panel anten yeterli olmaktadır 3km ye kadar etkilidir açık alanda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş panel antenı nerde bul çazki ?? bendede anten sorunu var ama anten
    bulamadım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar örnek olanlarıdır el yapımı wırıless anten dökümanlarını verecegiz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda uzak mesafeler için yapılmış antel el yapımı 15 km reye kadar sonuç almışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar cok tesekkur ederim ilginize. ben kablo ile cektim sonra wirelles cihazıma (robotics9106)gelen eternet kablosunu takıp wireless olarak evin icinde dagıttım.Tabi cihaz ayarlarını degiştirerek(modemini iptal ettim) Böyle yapmak isteyenlere fikir vermek için yazıyorum.Herkese tesekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazin dhcp ozelligini kapatip, arkadaki takmis oldugunuz modeminizin ip araligi uzerinden USR9106 a bir ip vererek, diger modemden gelen ethernet kablosunu USR9106 portlarindan Lan1 portuna takarsaniz gelen datayi kablosuza donusturecektir.

USR9106 Cihazi access point cihazi olmadigi icin bu cihazin yerine farkli bir access point cihazi kullanmanizi oneririz (Orn. USR5451, USR5453)

U.S. Robotics’i seçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

roboticse mail attıgımda bana gelen yanıtı paylasıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sistem için lmr 400 veya cnt 400 kabloyu nereden bulacaz acaba?
    metresi baya bi pahalı bu kablonun...
    galiba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana bu konuda ucuz yollu elime ulaşacak kadar yardımcı olanlara 30 ytl verecem...
    valla gönlümden koptu gerçekten...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri