Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kitap Okuyormusunuz?

Katılımcı sayısı
335. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Okuyorum

149 44.48%
  • Hayır Okumuyorum

186 55.52%
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kitap Okuyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çogumuz malesef kitap okumuyor.ANKETE KATILIM BİLE OLMUYOR.Kitap olunca
    valla usta ben ne zamandır söylüyom anketlere maksimum 200 kişi katılıyo diye...teknik olarak mümkünmü bilmiyorum ama ankete oy vermeyenlerin ,anket hakkında mesaj yazması engellensin.....bence....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla usta ben ne zamandır söylüyom anketlere maksimum 200 kişi katılıyo diye...teknik olarak mümkünmü bilmiyorum ama ankete oy vermeyenlerin ,anket hakkında mesaj yazması engellensin.....bence....
    haklı olabilirsin katılıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sanmam yine 200 kullanıcı bulmuşuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gizli içerik forumda mevcut değildir.Herkesin hür iradesine bırakıyoruz olayları:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gizli içerik forumda mevcut değildir.Herkesin hür iradesine bırakıyoruz olayları:45:
    teşekürler saygılarımla :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerde eski imkanlar insanlar kitab okusa usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilişim çağı sanırım kitaba ilgiyi birazda bu etken azalttı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kitap okumanın yerini artık sanırım internet sanal alemler aldı burda görüyorum cogu arkadaşımız vaktim yok okuyamıyorum diyor hadi affına sıgınarak bir ornek yazayım kosavalı dostum sitede en cok onlıne olan arkadaşlarımızdan yani internette vakit geciriyor anlamına gelir demekki vakti var ama bu vakti kitap yerine internet yada başka yerlere ayırıyoruz sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kitap değil ama her ay aldığım bir dergi var onu baştan sona kadar okurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düzenli olarak değil arasıra okurum

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri